Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

νέοι



Τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα για το 2024

Πρόσφατη μελέτη της αμερικανικής ιστοσελίδας Indeed έβγαλε «στο φως της δημοσιότητας» τα 25 πιο περιζήτητα επαγγέλματα για το 2024.



Γιατί ο Όσιος Πορφύριος o Καυσοκαλυβίτης είναι ο αγαπημένος άγιος των Νέων; (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη, ενός μοναδικού γέροντα, μειλίχιου, ανεκτικού και σοφού. Πολλοί νέοι άνθρωποι τον αγάπησαν επειδή βλέπουν στο πρόσωπό του έναν πραγματικό Χριστιανό που γνωρίζει την ανθρώπινη ψυχή και την ανάγκη της για συγχώρεση και γαλήνη.



Ψηφιακό Αρχονταρίκι του Γέροντα Εφραίμ με νέους από τις ΗΠΑ

Η Πεμπτουσία διοργανώνει “Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ με νέους από τις ΗΠΑ, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στις 20:00 (Ελληνική ώρα).



Μειώθηκε στο μισό το κάπνισμα στην Ελλάδα, τι δείχνουν τα στοιχεία για την τελευταία 10ετία

Πάνω από το μισό, σε ποσοστό 52,4% φτάνει η μείωση του καπνίσματος στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία και ιδιαίτερα στους νέους καπνιστές ηλικίας 16 με 24 χρόνων.



Ο Γέροντας Εφραίμ συνομιλεί με παιδιά και νέους

Το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργάνωσε κατά το Σάββατο 22 Αυγούστου και ώρα 10:00-12:30 την «3η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ». Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ομίλησε και απάντησε στις ερωτήσεις νέων αλλά και μικρών σε ηλικία παιδιών από ολόκληρον τον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 



Κορονοιός: Σε συναγερμό ο Π.Ο.Υ για 20χρονους και 30 χρονους

Παγκόσμια ανησυχία προκαλούν τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού σε όλο τον κόσμο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έκρουσε σήμερα καμπανάκι κινδύνου για το γεγονός ότι τα άτομα που μεταδίδουν κυρίως τον ιό είναι ηλικίας από 20 έως 40 ετών, πολλοί από τους οποίους δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν προσβληθεί από τον ιό, θέτοντας σε κίνδυνο τις ευάλωτες ομάδες.