Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

H Μιμή Ντενίση στην αποφοίτηση της κόρης της, Μαριτίνας, μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της



Κάθε βήμα πρόοδου της κόρης της, την γεμίζει υπερηφάνεια. Στέκεται διακριτικά πλάι της και είναι η πιο πιστή «σύμμαχος» στα όνειρά της.

Η Μιμή Ντενίση δεν θα μπορούσε να λείπει από την βραδιά αποφοίτησης της, Μαριτίνας από το Pierce, το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα αποτυπώνουν γλαφυρά το κλίμα συγκίνησης που ήταν διάχυτο.

Η Μαριτίνα Ντενίση, είχε κοντά της την μητέρα της αλλά και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την μητέρα της Μιμής Ντενίση, Μαρία Ντενίση αλλά και την αδελφή της, Σοφία. Παρών στην τελετή αποφοίτησης ήταν και ο Σωτήρης Πολύζος.

Η μητέρα της Μιμής Ντενίση, Μαρία, είναι μια κομψή παρουσία που όλα αυτά τα χρόνια είναι η «ήρεμη δύναμη» στη ζωή της κόρης της. Μαζί δίνουν το παρών σε εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα και πάντα δημιουργούν ένα «δίδυμο» που εκπέμπει την φινέτσα και τον αέρα άλλων δεκαετιών.

Η Σοφία Ντενίση, αδελφή της ηθοποιού είναι απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, του Τμήματος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (BA, Ph.D στη Συγκριτική λογοτεχνία) και του Πανεπιστημίου της Μασσαχουσέττης στο Amherst (Μ.Α. στην Αγγλική λογοτεχνία). Είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Ιστορίας και Κριτικής της Λογοτεχνίας στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της στο πλευρό της αδελφής της είναι επιλεκτικές.

Δίνω στην κόρη μου το παράδειγμα μιας σκληρά εργαζόμενης γυναίκας που τα έχει κάνει όλα μόνη της. Χωρίς στήριξη: Δεν στηρίχτηκα ούτε από συγκρότημα ούτε από καναλάρχη ούτε από κανέναν άντρα. Αντίθετα πολεμήθηκα. Και όλο αυτό μου έκανε καλό. Με έκανε να σταθώ στα πόδια μου. Προτεραιότητα είναι η κόρη μου. Να σταθώ πλάι της, στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται -τελειώνει το σχολείο, θα δώσει στο Πανεπιστήμιο. Τα παιδιά σήμερα είναι πιο μπερδεμένα από εμάς στην ηλικία τους. Προσπαθώ να της συμπαρασταθώ χωρίς να της πω τι θα κάνει. Γιατί εμένα άλλα μου έλεγε ο μπαμπάς μου κι άλλα έκανα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr η Μιμή Ντενίση, για την κόρη της Μαριτίνα.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης! 

 
Η Μιμή Ντενίση μαζί με την μητέρα της, Μαρία και τον Σωτήρη Πολύζο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency Η Μιμή Ντενίση μαζί με την μητέρα της, Μαρία και τον Σωτήρη Πολύζο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
 
H Mιμή Ντενίση με την κόρη της, Μαριτίνα και τον Σωτήρη Πολύζο/ Φωτογραφία: NDP Photo AgencyH Mιμή Ντενίση με την κόρη της, Μαριτίνα και τον Σωτήρη Πολύζο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
 
Η Μιμή Ντενίση με την αδελφή της, Σοφία, την μητέρα της Μαρία και τον Σωτήρη Πολύζο/ Φωτογραφία: NDP Photo AgencyΗ Μιμή Ντενίση με την αδελφή της, Σοφία, την μητέρα της Μαρία και τον Σωτήρη Πολύζο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency