Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Μιμή Ντενίση



H Μιμή Ντενίση είπε στην κόρη της ότι δεν είναι βιολογικό της παιδί όταν ήταν 2 ετών – «Πίστευε ότι ήμουν κακή μητέρα»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής υπερπαραγωγής «Από Σμύρνη Σαλονίκη» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η Μιμή Ντενίση έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για το bullying που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας της στην υποκριτική, τις παρενοχλήσεις, τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, τη σχέση της με τη Μαριτίνα, τις δυσκολίες μιας μονογονεϊκής οικογένειας.



H Μιμή Ντενίση στην αποφοίτηση της κόρης της, Μαριτίνας, μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της

Κάθε βήμα πρόοδου της κόρης της, την γεμίζει υπερηφάνεια. Στέκεται διακριτικά πλάι της και είναι η πιο πιστή «σύμμαχος» στα όνειρά της.



«Επικήρυξαν» τη Μιμή Ντενίση οι Αναρχικοί

Μετά το «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ», που απειλούσε ότι θα κάνει τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως να «φεύγουν τρέχοντας από το Πάρκο», η αντίστοιχη ομάδα της Αρχιτεκτονικής διακηρύσσει ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Άρεως».



H απάντηση της Μιμής Ντενίση για το αν ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη ήταν σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η παρουσιάστρια με διστακτικότητα την ρώτησε αν στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. 



H Ελισάβετ Κωνσταντινίδουγια τη Μιμή Ντενίση! "Είχαμε κόντρες στις πρόβες" (video)

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ΕΔΩ και μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις κόντρες που έχει με τη Μιμή Ντενίση.



Η Μιμή Ντενίση θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων;

Η Μιμή Ντενίση, η οποία χρόνια τώρα δέχεται προτάσεις από διάφορα κόμματα να τα εκπροσωπήσει στη Βουλή, αποφάσισε σύμφωνα με την Espresso, να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές για τον δήμο της Αθήνας, χωρίς όμως την «ομπρέλα» κάποιας παράταξης.