Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γέμισε σκιέρ το χιονοδρομικό του Περτουλίου



Το χιόνι που έπεσε προστέθηκε στο παλιό και έφτασε τα 70 εκατοστά μέσα στην Ελάτη, ενώ στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου ξεπέρασε το ένα μέτρο!

Πολλοί ήταν και οι φίλοι των χειμερινών σπορ που απόλαυσαν το χιόνι κάνοντας σκι στη πίστα του χιονοδρομικού, ενώ η περιοχή γέμισε από ξένους επισκέπτες που πήγαν για να χαρούν την άγρια ομορφιά της ευρύτερης περιοχής.

Οι άνθρωποι του χιονοδρομικού ήταν προετοιμασμένοι να δεχθούν τους πολλούς επισκέπτες, ενώ οι πιο πολλοί απόλαυσαν ζεστά ροφήματα στο σαλέ που είναι συνέχεια ανοιχτό. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των δήμων δούλευαν όλη τη νύχτα για να κρατηθεί το οδικό δίκτυο της περιοχής ανοιχτό και τώρα όλα τα αυτοκίνητα δε χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες, μέχρι και Νεραϊδοχώρι , Πύρρα κ.α.

«Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ανοιχτό για να μπορούν οι χιλιάδες επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στις δημοφιλείς περιοχές μας και σε όλο το Νομό Τρικάλων», δήλωσε μεταξύ άλλων στο trikalaola ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης που σημειωτέο βρίσκεται από τη μία πλευρά του Νομού στην άλλη για να συντονίσει ο ίδιος το έργο του αποχιονισμού…