Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

κόσμος



«Κόσμος», το νέο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα συμμετέχει στις προσεχείς ευρωεκλογές, ανακοίνωσαν οι Μαρία Βασιλάκου, Πέτρος Κόκκαλης και Λευτέρης Παπαγιαννάκης.

Ο νέος φορέας ονομάζεται «Κόσμος».

Οι σχετικές υπογραφές έπεσαν στον Άρειο Πάγο, με τον κ. Κόκκαλη να δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.



Πρωτοχρονιά: Αυτά είναι τα 10 πιο παράξενα έθιμα στον κόσμο

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ένα γεγονός που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο, με πολλούς πολιτισμούς να αποχαιρετούν μια ολοκληρωμένη χρονιά με μοναδικά ήθη και έθιμα .



Πως θα λειτουργήσουν από σήμερα καφέ και εστιατόρια;

Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες που έκαναν οι καταστηματάρχες τις προηγούμενες ημέρες αφού έπειτα από έξι μήνες λουκέτου λόγο της πανδημίας σηκώνουν ξανά ρολά και υποδέχονται κόσμο.



Ουρές κάνουν οι Θεσσαλονικείς για να προσκυνήσουν τον Πολιούχο τους: Δεν τους σταμάτησε ο άσχημος καιρός (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ope.gr



Πέθανε σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος άνδρας στον κόσμο

Ένας Ιάπωνας, ο οποίος πρόσφατα ανακηρύχθηκε ο γηραιότερος εν ζωή άνδρας στον κόσμο από το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, πέθανε σε ηλικία 112 ετών, ανακοίνωσε σήμερα τοπικός αξιωματούχος.



Η Ελλάδα διακρίθηκε ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών παγκοσμίως

Ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών παγκοσμίως, διακρίθηκε η Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Κίνα, στα Voyage Awards 2019. Πρόκειται για ακόμη σημαντική διάκριση για την χώρα μας, στο διαγωνισμό του εξειδικευμένου ταξιδιωτικού lifestyle περιοδικό Voyage (με κυκλοφορία 650.000 τεύχη), που επιβεβαιώνει την ιδιαίτερα θετική εικόνα της κινέζικης αγοράς για το ελληνικό τουριστικό προϊόν.