Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Φωτογραφίες: Ο αρχηγός του ΓΕΣ κάνει περιπολία στη συνοριακή γραμμή του Έβρου



Περιπολία στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία, στον Έβρο πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα στη γειτονική χώρα, τη στιγμή που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένεουν κρατούμενοι σε φυλακή ιψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ πραγματοποίησε περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» μαζί με τις αυξημένες αριθμητικά μονάδες στα σύνορα με την Τουρκία και συγκεκριμένα στην περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών, από την ελληνική πλευρά, ενώ κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς.

 

Το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο ΑΓΕΣ ήταν σαφές. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν την ηγεσία του στρατεύματος στο πλευρό τους και πρέπει, άπαντες, να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, να εκτελέσουν το καθήκον τους. 
Ο αντιστράτηγος Στεφανής επισκέφθηκε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα θα  μεταβούν στην Αδριανούπολη προκειμένου να δουν τα παιδιά τους που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την περιπολία του ΑΓΕΣ στην περιοχή του Έβρου...