Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 -

Φλαμπουράρης: Όχι στην απόσυρση του ασφαλιστικού. Όσοι διαφωνούν να παραδόσουν τις έδρες τους



Ο Υπουργός Επικρατείας  Αλέκος Φλαμπουράρης, ξεκαθάρισε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, πως το ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν πρόκειται να αποσυρθεί. Την ίδια στιγμή κάλεσε τους διαφωνούντες μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσουν τις έδρες τους  ως ηθική υποχρέωση. 

Από την άλλη, στο σάλο που προέκυψε για τους διορισμούς φίλων και συγγενών στη θέση μετακλητών υπαλλήλων, ο κ. Φλαμπουράρης το χαρακτήρισε ένα άνευ ουσίας ζήτημα που «εντάσσεται στη στρατηγική της πολιτικής, οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής να μας παρουσιάσει ως "όλοι ίδιοι είναι"».

«Και βεβαίως δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι την υλοποίηση της πολιτικής σου οπουδήποτε» συνεχίζει ο υπουργός Επικρατείας λέγοντας: «Αφήστε που, ιδιαιτέρως στην προηγούμενη κυβερνητική μας φάση, η προσδοκία της "αριστερής παρένθεσης" βρήκε πάρα πολλούς οπαδούς στον κρατικό μηχανισμό και αντιμετωπίσαμε εντυπωσιακή άρνηση συνεργασίας. Επίσης, δεν γίνεται να παραβλέψουμε ποιοι μας καταγγέλλουν: Οι πρυτάνεις της οικογενειοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων», πρόσθεσε.