Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Αλέκος Φλαμπουράρης



Νέα επίθεση με βόμβες και μολότοφ έξω από το σπίτι του Φλαμπουράρη

Το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια έχει μπει στο στόχαστρο επιθέσεων πολλές φορές στο παρελθόν. Τα τελευταία δύο 24ωρα όμως οι κουκουλοφόροι είχαν ιδιαίτερα έντονη «δράση» έξω από αυτό.



Πέτρες και μολότοφ τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 02.30 τα ξημερώματα στις Ελληνικές Αρχές καθώς μια οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε επί της οδού Βουλγαροκτόνου, εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια. 



Έκτακτο: Νέες επιθέσεις αναρχικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Μολότοφ στην πόρτα του Φλαμπουράρη

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη ήταν το επίκεντρο των κουκουλοφόρων στις σημερινές νέες επιθέσεις τους στα Εξάρχεια.

Η αστυνομία γνωστοποιήσε σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής, πως τα τα ξημερώματα υπήρξαν συντονισμένες επιθέσεις στα Εξάρχεια.



Φλαμπουράρης: Οι απαιτούμενες διαδικασίες και η γραφειοκρατία καθυστερούν το «Ελληνικό»

Λόγω των συνεχών δημοσιευμάτων περί μπλοκαρίσματος της πορείας των επενδύσεων σε Ελληνικό και Καφηρέα, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης προέβη σε διευκρινίσεις επί του θέματος.

Για το Ελληνικό ανέφερε ότι προχωρά, αλλά «οι διαδικασίες που απαιτούνται, σε συνδυασμό με τη γραφειοκρατική λειτουργία, δεν μπορούν να "τρέξουν" την επένδυση πιο γρήγορα».



Επίθεση με μολότοφ μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Μια ομάδα νεαρών επιτέθηκαν  με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς που βρίσκονται έξω από την οικία του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπιουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια, σήμερα το μεσημέρι .



Αλέκος Φλαμπουράρης: Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης

«Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, καθώς τα προαπαιτούμενα έχουν εκπληρωθεί, παρότι κάποια από αυτά είναι σκληρά», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σε δήλωσή του.