Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ακυρώθηκε ο γάμος όχι όμως και το γαμήλιο γλέντι στις Κυκλάδες!



Συχνά ακούμε ζευγάρια να ακυρώνουν για διάφορους λόγους, τους προγραμματισμένους γάμους τους, ακόμα και λίγες ώρες πριν από την τελετή, αλλά η ιστορία αυτού του γάμου που έγινε γνωστή σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων είναι πραγματικά πρωτάκουστη.

Μια «παρ’ ολίγον νύφη», αποφάσισε να πραγματοποιήσει την δεξίωση του γάμου της το Σάββατο, αν και δεν προηγήθηκε γάμος!

Η νεαρή γυναίκα αντί να θρηνήσει για τον γάμο που ακυρώθηκε έκανε κάτι καλύτερο γλεντώντας με την ψυχή της μέχρι τις πρωινές ώρες σε γνωστό μαγαζί στο νησί της Φολεγάνδρου.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι με καταγωγή από Γερμανία και Αυστραλία επέλεξαν να κάνουν το γάμο τους στο πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου, κάνοντας παράλληλα τις διακοπές τους, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Περίπου 35 καλεσμένοι έφτασαν στο νησί προκειμένου να ευχηθούν και να γνωρίσουν την μαγευτική Φολέγανδρο. Ωστόσο ο γάμος αποδείχτηκε περιπετειώδης με τους επισκέπτες να φεύγουν χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί το μυστήριο, αλλά το γλέντι….γλέντι!

Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα, catering, Dj, βέρες, τούρτα, μπομπονιέρες, καλεσμένοι, ο γαμπρός αποδείχτηκε ότι το μυαλό του ήταν αλλού με αποτέλεσμα τα ερωτικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ερωμένη του, να τα δει η «παρ’ ολίγον νύφη» και να τον στείλει…. πακέτο μαζί με το κουμπάρο οποίος ήταν και ο μοναδικός που τον ακολούθησε.

Το αξιοσημείωτο; Πως μπορεί το μυστήριο να μην έγινε ποτέ, ωστόσο το Πάρτι έγινε κανονικότατα παρουσία των συγγενών του γαμπρού δείχνοντας και οι δυο πλευρές ότι αυτός ο γάμος ότι δεν έπρεπε να γίνει πότε.

Η κοπέλα,  χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, , ενημέρωσε αμέσως συγγενείς και φίλους που ήταν προσκεκλημένοι, ότι ο γάμος ακυρώνεται, αλλά όχι η δεξίωση!

Η παρολίγον νύφη, πέρασε μια αξέχαστη γαμήλια βραδιά, χωρίς το γαμπρό, αλλά με τους καλεσμένους της, σε γνωστό εστιατόριο που είχε προγραμματιστεί να γίνει η δεξίωση του γάμου. Ε! Να μην πάνε χαμένα τα χρήματα…!

Μάλιστα οι πληροφορίες του cyclades24 αναφέρουν πως το τρικούβερτο γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους 35 καλεσμένους να ξεσαλώνουν μαζί με τη νύφη που τελικά έδειξε να μην την επηρεάζει αυτός ο χωρισμός…