Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στην Αντίπαρο -Αναζητείται ο γιος του



Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Αντίπαρο. Ένας επιχειρηματίας 65 ετών βρέθηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη μέσα στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων που φέρεται να του ανήκαν.

Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται με τραύμα πιθανότατα από κατσαβίδι στην πλάτη. Ο άνδρας ήταν μόνιμος κάτοικο στο νησί και είχε διπλή υπηκοότητα, Ελληνική και Βρετανική.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία.

Στο νησί μετέβη ο διοικητής του τμήματος ασφαλείας της Πάρου που συντονίζει τις έρευνες, καθώς και στελέχη των εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Στα πλαίσια του αυτοφώρου αναζητείται ο γιος του από τον πρώτο γάμο για να εξεταστεί. Για την υπόθεση θρίλερ έχει κινητοποιηθεί ολόκληρη η αστυνομική δύναμη των Κυκλάδων ενώ εκτιμάται ότι ο γιος έχει φύγει από το νησί και έχει διαφύγει σε γειτονικό.

Αστυνομικές πηγές αφήνουν πάντως ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την δολοφονία του επιχειρηματία.

Τσακώθηκαν πατέρας και γιος!
Ο δολοφονημένος άντρας είχε πάει το Σάββατο το βράδυ μαζί με τον γιο του σε εστιατόριο της περιοχής για φαγητό. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν έντονο διαπληκτισμό…