Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νεκρός διεθνής ποδοσφαιριστής της τουρκικής Αλάνιασπορ



Ο Τσέχος διεθνής της Αλάνιασπορ Γιόζεφ Σουράλ πέθανε και άλλοι έξι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, επιστρέφοντας από εκτός έδρας παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος. Όπως έκανε γνωστό η Αλάνιασπορ, σε δημοσίευση στο Twitter, ο 28 χρονος Τσέχος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (29/4) στο νοσοκομείο.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ανέφερε ότι οι επτά παίκτες είχαν επιβιβαστεί σε ένα μικρό λεωφορείο μετά τον αγώνα στο Καϊσερί, στην κεντρική Τουρκία, απέναντι στην τοπική ομάδα (Καϊσερίσπορ). Το βαν ανατράπηκε περίπου 5 χλμ. έξω από τη νότια παράκτια πόλη Αλάνια. Η αιτία της σύγκρουσης δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο Σουράλ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του για την Εθνική ομάδα της Τσεχίας το 2013, προσχώρησε στον Αλάνιασπορ τον Ιανουάριο με μεταγραφή από την Σπάρτα Πράγας. Στο βαν επέβαιναν μεταξύ άλλων ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Τζάλμα Κάμπος και ο Παπίς Σισέ, χωρίς ωστόσο να πάθουν κάτι σοβαρό. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, στο μίνι λεωφορείο δεν ήταν ούτε ο Βιγιαφάνιες, ούτε ο Τζαβέλας. Ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση με την Καϊσερισπορ, ενώ ο Έλληνας αμυντικός, ήταν εκτός αποστολής.