Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

ποδοσφαιριστής



Κοζάνη: Από το γήπεδο στο νοσοκομείο με φορτηγάκι γραφείου τελετών! (ΦΩΤΟ)

Ένα… μοναδικό περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο σε ερασιτεχνικό αγώνα της Κοζάνης. Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ένα φορτηγάκι γραφείου τελετών, το οποίο εκτέλεσε χρέη ασθενοφόρου.



Τραγικός θάνατος ποδοσφαιριστή στην Αργεντινή: Έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

Τραγωδία στην Αργεντινή. Ο 23χρονος Αργεντινός μέσος, Εζεκίελ Εσπέρον, βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στο Μπουένος Άιρες. Μία πτώση από είκοσι μέτρα, που του προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα, με συνέπεια τη διαπίστωση του θανάτου του, στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε.



Νεαρός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τραγικό τροχαίο στην Αγγλία

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε δρόμο του Έσεξ, στην Αγγλία.

Ο 21χρονος Μαξ Χάλκροου, που αγωνιζόταν στη Debden Park FC, έχασε ακαριαία τη ζωή του, όταν η BMW στην οποία επέβαινε, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο.



Τραγωδία: Πέθανε η 15χρονη κόρη πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή

Έφυγε από τη ζωή το «αγγελούδι» του Τάκη Κόμνου και της Ελένης Τσώνη η μικρή Βασιλική, που δεν είχε κλείσει ακόμη τα 15 της χρόνια…



Καλαμάτα: Πέθανε 16χρονος ποδοσφαιριστής στην προπόνηση

Σοκ στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, καθώς σήμερα το απόγευμα έχασε την ζωή του την ώρα της προπόνησης ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής.



Νεκρός διεθνής ποδοσφαιριστής της τουρκικής Αλάνιασπορ

Ο Τσέχος διεθνής της Αλάνιασπορ Γιόζεφ Σουράλ πέθανε και άλλοι έξι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, επιστρέφοντας από εκτός έδρας παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος. Όπως έκανε γνωστό η Αλάνιασπορ, σε δημοσίευση στο Twitter, ο 28 χρονος Τσέχος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (29/4) στο νοσοκομείο.