Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Μπρινιόλι: Δεν με σεβάστηκε ο Παναθηναϊκός, δεν περίμενα τέτοια τιμωρία



Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει μπει στον «πάγο» από τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν και με δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει και τα έβαλε με το κλαμπ.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας μίλησε -στο Tuttomercatoweb– για πρώτη φορά για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους Πράσινους και τόνισε ότι το κλαμπ δεν τον σεβάστηκε, κάνοντας λόγο για μια τιμωρία που δεν περίμενε.

 

 «Είναι πραγματικά μία περίεργη κατάσταση. Ήταν ξαφνικό. Μου ζήτησαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, είχαμε μία συζήτηση και προέκυψαν διαφωνίες. Όταν άλλαξε ο προπονητής, με ρώτησαν τι θέλω να κάνω και είπα ότι θα προτιμούσα να έχω μία εμπειρία κάπου αλλού. Από εκείνη τη στιγμή με έθεσαν εκτός πλάνων και μετά από δύο μέρες με ενημέρωσαν ότι πρέπει να προπονούμαι μόνος μου.

Κέρδισα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της προηγούμενης σεζόν και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου τα πήγαινα καλά. Μετά ίσως να έκανα μερικά λάθη, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ναι, είναι παράξενο: περίμενα από την ομάδα ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάποια στιγμή θα με τιμωρούσαν με αυτό τον τρόπο.

Το αποδέχομαι, πάντα σεβόμουν την ομάδα και πρέπει να βάλω τον Παναθηναϊκό πάνω από μένα στα καλά και στα άσχημα. Σέβομαι τις αποφάσεις της ομάδας, αλλά αυτή δεν σεβάστηκε εμένα και όσα έχω κάνει για τον σύλλογο και τη δουλειά μου», είπε ο Μπρινιόλι, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης εντός του μήνα.

«Ο τεχνικός διευθυντής μού είπε ότι δεδομένης της κατάστασης η ομάδα θα με βοηθήσει να βρω μία λύση. Είχαμε βρει μία άλλη λύση, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτή που ήθελαν. Άλλες επιλογές ίσως να προκύψουν. Αλλά πιστεύω πως θα βρούμε έναν συμβιβασμό. Είχα έρθει χωρίς αντίτιμο στον Παναθηναϊκό».

Όσο για το θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στην Ιταλία, είπε: «Η Ιταλία είναι η πατρίδα μου. Αν έχω πρόταση θα τη λάβω υπόψη μου. Πρέπει να καταλάβω το αγωνιστικό σχέδιο. Είμαι 32 ετών, είμαι υγιής, έπαιξα στο Εuropa League. Ναι, βεβαίως και θα εξέταζα μία σοβαρή πρόταση από την Ιταλία».