Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παναθηναϊκός



Αταμάν: Στόχος μας να υπερασπιστούμε την δεύτερη θέση

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Μπολόνια όπου αύριο (29/3, 21:30) θα αντιμετωπίσει την τοπική Βίρτους στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.



Πρώτος Έλληνας σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα ο Σλούκας – Ξεπέρασε τον Πρίντεζη

Ιστορική σημασία είχε για τον Κώστα Σλούκα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα.

Κι αυτό διότι έφτασε τις 376 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα και έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης σε παρουσίες στη διοργάνωση.



Ανακοίνωσε και επίσημα Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με τον πολύπειρο Σέρβο χαφ να αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του «τριφυλλιού», ενώ θα ενσωματωθεί στην ομάδα από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 



Γκραντ: Βλέπω τον Παναθηναϊκό στο Final 4 – Ό,τι χρειαζόμουν αυτή η ομάδα

Χαρούμενος που βρήκε στον Παναθηναϊκό AKTOR το περιβάλλον που έψαχνε δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ σε συνέντευξή του στην Mozzart Sport. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως το προσεχές διάστημα θα είναι κρίσιμο για την ομάδα του στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση πως μπορεί να αντεπεξέλθει και εκτίμησε πως θα είναι στο Final 4.



Παναθηναϊκός: Επίσημα στη χρηματοδότηση 115 εκατ. ευρώ του υπουργείου Περιβάλλοντος ο Βοτανικός

Τη χρηματοδότηση της Διπλής Ανάπλασης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό με 115 εκατ. ευρώ επισημοποίησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.



Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μάχη «αιωνίων» με φόντο την τετράδα της Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR κοντράρονται απόψε το βράδυ (19:45, Novasports) στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται κομβικό στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.