Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

Φουρνιέ: «Πρώτη μου επιλογή ο Ολυμπιακός, μίλησα και με τους Μπακς»



Ο Γάλλος σούτινγκ γκαρντ αποτελεί το νέο, ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο σπουδαίος NBAer έφτασε στη χώρα μας κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Σε… ρυθμούς Εβάν Φουρνιέ κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (4/9) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα προσγειώθηκε στη χώρα μας. Τον Γάλλο σουτέρ με μακροχρόνια θητεία στο NBA, υποδέχτηκε πλήθος κόσμου κάνοντας τη νύχτα μέρα στο «Ελ Βενιζέλος». Λίγα λεπτά αργότερα, μίλησε για πρώτη φορά στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ αναμένεται η επίσημη παρουσίασή του την Πέμπτη (5/9) στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχα επαφές με μερικούς διεκδικητές του τίτλου στο ΝΒΑ. Ένας συγκεκριμένα, το Μιλγουόκι. Ένα ενδιαφέρον που δεν καρποφόρησε. Και στη συνέχεια, μια διετής προσφορά από μια ομάδα που δεν με ενδιέφερε, όπου μου ζήτησαν να καθοδηγήσω τους νέους παίκτες. Δεν το θέλω αυτό πια.

Όταν ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα άφησα όλα στην άκρη. Θα μπορούσε να με αναστατώσει. Είχα ήδη σκεφτεί να επιστρέψω στην Ευρώπη. Αν είναι να ζήσω κάτι δυνατό σε ένα μέρος, ήταν 100% ναι. Θα ήθελα να ζήσω περισσότερα τέτοια πράγματα στο ΝΒΑ, έφτασα μόνο τέσσερις φορές στα πλέι οφ. Αλλά εκεί δεν ελέγχεις τα πάντα. Μετά τους αγώνες, είπα στον ατζέντη μου ότι ήμουν πρόθυμος για μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός ήταν η προτεραιότητά μου».