Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 -

Γιουβέντους: Πάει για μεταγραφική «βόμβα» τον Ιανουάριο



Ο τραυματισμός του 27χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Γιουβέντους με τη Λειψία για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, έχει αναγκάσει τη διοίκηση της Γιουβέντους να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις με στόχο να αναπληρωθεί το κενό του.

Έτσι και ενώ όπως φαίνεται ο Γκλέισον Μπρέμερ θα λείψει τουλάχιστον για 6 μήνες, ο  προπονητής των μπιανκονέρι έχει εισηγηθεί την μεταγραφή ενός στόπερ με πολλά χρόνια εμπειρίας που παρά το γηραιό (ποδοσφαιρικά) της ηλικίας του, μπορεί να δώσει σιγουριά στα μετόπισθεν.

Ο λόγος φυσικά για τον 38χρονο Ισπανό στόπερ Σέρχιο Ράμος. Με θητεία σε Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Σεβίλλη βρίσκεται στην πρώτη επιλογή της λίστας για να αντικαταστήσει έστω και προσωρινά την έλλειψη του ακρογωνιαίου λίθου της άμυνας της Γιουβέντους, Μπρέμερ.

Όπως αναφέρουν μάλιστα μέσα της Ιταλίας, η πρόταση της Γιουβέντους αναμένεται να γίνει άμεσα προς τον Ισπανό, έτσι ώστε να κλείσει η μεταγραφή για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου