Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούργια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι' αυτό συντονιστείτε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε είτε όχι. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, προτού οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.

ΛΕΩΝ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική. Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές. Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ συγχρόνως θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε.

ΖΥΓΟΣ: Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Η καθημερινότητα έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον επικοινωνιακό τομέα και ίσως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες και δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σχέδιά της. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις από τις περιστασιακές, που μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική σας ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια. Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.