Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Β. Κορέα



Βόρεια Κορέα: Να καταβληθούν προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η μείωση των γεννήσεων ζήτησε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ζήτησε να καταβληθούν προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η μείωση των γεννήσεων στη χώρα, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Τα σχόλια του Κιμ έγιναν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για μητέρες στην Πιονγκγιάνγκ χθες, Κυριακή.



Β.Κορέα: «Ο δορυφόρος έστειλε εικόνες του Λευκού Οίκου, του Πενταγώνου και των αμερικανικών πυρηνικών αεροπλανοφόρων»

Η Βόρεια Κορέα ισχυρίστηκε, σήμερα Τρίτη (28/11), ότι ο δορυφόρος που εκτόξευσε πριν από λίγες ημέρες, έστειλε «λεπτομερείς» εικόνες του Λευκού Οίκου, του Πενταγώνου και των αμερικανικών πυρηνικών αεροπλανοφόρων, τις οποίες μάλιστα, είδε και ο Κιμ Γιονγκ Ουν.



Διπλωματικό θρίλερ στην Ιταλία: Σε «ασφαλή τοποθεσία» ο Βορειοκορεάτης πρέσβης

Σε ασφαλή τοποθεσία και υπό την προστασία των ιταλικών Αρχών ζει ο 48χρονος πρέσβης της Βόρειας Κορέας στη Ρώμη, σύμφωνα με την ιταλική La Repubblica. 

Ο Γιο Σονγκ-γιλ λέγεται ότι εγκατέλειψε την πρεσβεία με τη σύζυγό του στις αρχές Νοεμβρίου. 



Τη δοκιμή ενός «νέου τακτικού όπλου τεχνολογίας αιχμής» επέβλεψε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε τη δοκιμή ενός νέου όπλου «τεχνολογίας αιχμής», μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας του, το KCNA.

 



Η Πιονγκγιάνγκ θα απελάσει Αμερικανό που εισήλθε παράνομα στο έδαφός της

Η Βόρεια Κορέα αποφάσισε να απελάσει έναν αμερικανό πολίτη που εισήλθε παράνομα στη χώρα τον περασμένο μήνα, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ο άντρας αυτός, ο οποίος κατονομάστηκε ως Λόρενς Μπρους Μπάιρον, κρατείτο από την είσοδό του στο βορειοκορεατικό έδαφος προερχόμενος από την Κίνα στις 16 Οκτωβρίου.



Αποκάλυψη 13ων κρυφών πυραυλικών βάσεων στη Β. Κορέα

Νέα έκθεση αποκαλύπτει 13 κρυφές, λειτουργικές πυραυλικές βάσεις στη Βόρεια Κορέα, παρά τους ισχυρισμούς της διοίκησης Τραμπ ότι σημειώνει πρόοδο στην προσπάθεια να κάνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν να εγκαταλείψει το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων.