Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 -

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Οι εξωγήινοι είναι εδώ και αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα



Ένας ισχυρά δομημένος άνθρωπος που υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό στο Αφγανιστάν και το Κουβέιτ, και επίσης  συμμετείχε σε  αντιτρομοκρατικές αποστολές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, την Αλ Κάιντα και τους λιβανέζους μαχητές της Χεζμπολάχ, ο Λουίς Ελιζόντο δεν φαίνεται να φοβάται εύκολα.

Ωστόσο, ακόμη και ο ίδιος παραδέχεται ότι «το αίμα του πάγωσε» όταν τα παιδιά του ανέφεραν ότι είδαν μια πράσινη, λαμπερή σφαίρα να αιωρείται στον αέρα κοντά τους μέσα στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Μέριλαντ έξω από την Ουάσιγκτον DC.

Η τρισδιάστατη μπάλα ήταν «ημιδιαφανής και γεμάτη με ένα απόκοσμο πράσινο φως» και «συμπεριφερόταν σαν να την καθοδηγούσε κάποια νοημοσύνη», σταματούσε νεκρή ακόμα στον αέρα προτού παρασυρθεί από ένα διάδρομο και εξαφανιστεί. Ο Λουίς Ελιζόντο λέει σε άλλη περίπτωση ότι είδε το ίδιο πράγμα – ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο, στο μέγεθος μιας μπάλας μπάσκετ και με «μαλακές άκρες που δεν ήταν καθορισμένες» να επιπλέει αργά από την κουζίνα τους στην πόρτα του υπνοδωματίου του ακριβώς κάτω από το ύψος της οροφής πριν εξαφανιστεί σε έναν τοίχο .

 

Η σύζυγός του, Jenn, το είδε επίσης για δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε – γεγονός που του έδωσε τεράστια ανακούφιση δεδομένου ότι «ήταν μια απέραντη σκεπτικιστική σε όλο αυτό».

Ο Ελιζόντο ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία για εξωγήινους κρύβονται σε κοινή θέα, εδώ στη Γη

Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου έχει κάνει τρομακτικούς ισχυρισμούς σχετικά με το τι πραγματικά γνωρίζουν τα παλιά «αφεντικά» του για τους εξωγήινους – και την απειλή που αποτελούν για την ανθρωπότητα

Ακριβώς αυτό για το οποίο ήταν σκεπτικιστής– και αυτό που πιστεύει ακράδαντα – είναι η ύπαρξη εξωγήινων και οι οποίοι βρίσκονται ήδη στη  Γη.

Επιπλέον, η κυβέρνηση των ΗΠΑ το γνωρίζει πλήρως αυτό, αλλά επιλέγει να κρύβεται από το κοινό στη μητέρα όλων των συγκαλύψεων.

Αυτοί οι εκπληκτικοί ισχυρισμοί έχουν γίνει τώρα από τον Ελιζόντο ένα συγκλονιστικό νέο βιβλίο, με τίτλο «Είναι επικείμενο – Μέσα στο Πεντάγωνο για το κυνήγι του UFO» «Imminent – ​​Inside The Pentagon’s Hunt For UFOs».

Είναι ένα βιβλίο που έχει χαρακτηριστεί από κάποιους  ως πολύ πιο σημαντικό, επειδή ο Ελιζόντο δεν είναι κάποιος ερασιτέχνης «κυνηγός» φαντασμάτων αλλά ο πρώην αξιωματικός των στρατιωτικών πληροφοριών που οδήγησε στην πραγματικότητα αυτό το κυνήγι.

Ο 52χρονος είναι ο πρώην επικεφαλής του σκιωδούς Προγράμματος Αναγνώρισης Αεροδιαστημικών Απειλών (AATIP) του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Και θα ήθελε να ξέρουμε ότι δεν άρχισε να βλέπει αυτές τις μικρές πράσινες φωτεινές μπάλες παρά μόνο αφού πήγε να δουλέψει για την AATIP και τις αναγνώρισε για έναν από τους πιο συνηθισμένους τύπους UFO – ή Unidentified Anomamalous Phenomena (UAP) όπως αναφέρονται πλέον.

Στο μυαλό του, δύσκολα θα μπορούσε να ήταν σύμπτωση. Κάποιοι από τους συναδέλφους του είχαν αναφέρει παρόμοιες θεάσεις εκεί που ζούσαν. Ήταν κάποια «πιο προηγμένη νοημοσύνη» που έλεγχε τους ανθρώπους που τους ερευνούσαν; αναρωτήθηκε ο Elizondo.

Αναπόφευκτα, το βιβλίο του έχει αναστατώσει έναν κόσμο που έχει περάσει δεκαετίες παλεύοντας απεγνωσμένα για να τον πάρουν στα σοβαρά.

Ο ίδιος είχε  κορυφαία άδεια πρόσβασης  και εργαζόταν για επτά χρόνια για μια μυστική μονάδα έρευνας UFO της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Και προσθέτει  ότι  ότι μας το αποκρύπτουν συγκεκριμένοι αξιωματούχοι του Πενταγώνου που φοβούνται ότι η αποκάλυψη θα προκαλέσει μαζικό πανικό.

Ισχυρίζεται ότι τα καθαρά πλάνα – που αποκαλύφθηκαν πριν από μερικά χρόνια – με UFO που καταγράφηκαν από πιλότους μαχητικών των ΗΠΑ, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για  εξαιρετικά προηγμένες μηχανές.

Και ακόμη χειρότερα, οι σχετικά αδύναμες άμυνές μας είναι αδύναμες να τους σταματήσουν.

«Αυτά τα σκάφη δεν είναι φτιαγμένα από ανθρώπους», δηλώνει ευθαρσώς και ωμά ο Elizondo.

«Η ανθρωπότητα δεν είναι στην πραγματικότητα η μόνη ευφυής ζωή στο σύμπαν, ούτε το άλφα είδος».

Αυτά τα «σκάφη» λειτουργούν με «πλήρη ατιμωρησία σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά», επιμένει και έχουν την ικανότητα «να κινούνται με τρόπους που αψηφούν τις γνώσεις μας για τη φυσική… εντός της ατμόσφαιρας ή και της θάλασσας».

Τα UFO, τονίζει, παρουσιάζουν «στην καλύτερη περίπτωση, ένα πολύ σοβαρό ζήτημα εθνικής ασφάλειας και στη χειρότερη, την πιθανότητα υπαρξιακής απειλής για την ανθρωπότητα».

«Για να το θέσω ήπια, ακούγεται σαν το είδος του θέματος που κάποιος θα έπρεπε να είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό. Κανείς δεν το έχει κάνει», λέει, επειδή μια μυστική κλίκα από αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και σημαντικούς εργολάβους άμυνας ανασύρει UFO και τους εξωγήινους επιβάτες τους από το 1947 και τους κρύβει μακριά.

Είναι όλα τρομακτικά πράγματα που προέρχονται κατευθείαν από ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας The X-Files – μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν προέρχονται από το Χόλιγουντ αλλά από έναν άνθρωπο που εργάστηκε για χρόνια ως υψηλόβαθμος αξιωματικός στρατιωτικής αντικατασκοπείας προτού προσληφθεί στο AATIP το 2009.

Η ομάδα ιδρύθηκε το 2007 κατόπιν εντολής του Χάρι Ριντ, τότε ηγέτη της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία, για να μελετήσει τα UFO μετά από παρότρυνση ενός σημαντικού φίλου, του Robert Bigelow, του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Bigelow Aerospace.

Ο Bigelow είπε ότι είναι «απόλυτα πεπεισμένος» ότι υπάρχουν εξωγήινοι και έχουν επισκεφθεί τη Γη.

Ο Ελιζόντο έχει κάνει πάταγο στο παρελθόν – το 2017 παραιτήθηκε από τη δουλειά του στο Πεντάγωνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κυβερνητικό απόρρητο και την έλλειψη πόρων.

Αυτός και άλλοι προκάλεσαν τεράστια αναταραχή με τη διαρροή συγκλονιστικών βίντεο  από υποτιθέμενες συναντήσεις UFO με αεροσκάφη του αμερικανικού Ναυτικού.

Και η τελευταία του παρέμβαση ενίσχυσε τους ισχυρισμούς ενός άλλου ανώτερου πληροφοριοδότη του Υπουργείου Άμυνας, του Ταγματάρχη David Grusch, ενώπιον του Κογκρέσου πέρυσι.

Ο Γκρους κατέθεσε ότι το Πεντάγωνο κρύβει τα λείψανα εξωγήινων που συνελήφθησαν από τα συντρίμμια τουλάχιστον δώδεκα ξεχωριστών συμβάντων  σε απομακρυσμένες περιοχές των ΗΠΑ.

Γεννημένος στο Τέξας το 1971, ο πατέρας του Ελιζόντο  κουβανικής καταγωγής ήταν αντάρτης  που συμμετείχε στην καταστροφική επιχείρηση στον Κόλπο των Χοίρων για την εκδίωξη του Φιντέλ Κάστρο. Ο Ελιζόντο σπούδασε μικροβιολογία και ανοσολογία στο πανεπιστήμιο και υπηρέτησε στον στρατό των ΗΠΑ για 20 χρόνια ως πράκτορας της αντικατασκοπείας.

Ο Ελιζόντο  είναι πάντως ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο.

Είδε ενεργό υπηρεσία στη Νότια Αμερική, την Κορέα, το Ιράκ και το Αφγανιστάν ενώ είχε συμμετάσχει ενεργά και σε ανακρίσεις   ύποπτων τρομοκρατών που κρατούνταν στον Κόλπο του Γκουαντάναμο στην Κούβα, έχοντας όμως κατηγορηθεί για βασανιστήρια.

Ο  ίδιος λέει πώς ένας δικηγόρος ενός από τους υπόπτους της 11ης Σεπτεμβρίου τον χαρακτήρισε «Τσάρο των βασανιστηρίων των ΗΠΑ» σε δημόσια συνεδρίαση και λέει ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξέδωσε ανοιχτό ένταλμα σύλληψής  «τόσο για εμένα όσο και οποιονδήποτε άλλο εμπλέκεται σε ανακρίσεις  κρατουμένων.»

Το βιβλίο ισχυρίζεται ότι το 2009 επιλέχθηκε για να ηγηθεί μιας μυστικής ομάδας του Πενταγώνου, το Advanced Aerospace Threat Identification Programme.

Ο Ελιζόντο  λέει ότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τα UFO ή ακόμα και για την επιστημονική φαντασία όταν συμμετείχε στο έργο.

«Το υπόβαθρό μου ήταν στην επιστήμη», θυμάται.

Ωστόσο, οι στρατολόγοι του τον παρότρυναν να προσεγγίσει το θέμα με ανοιχτό μυαλό, καθώς υπήρχαν «δεδομένα» για να υποστηρίξουν «παράξενες θεάσεις σε όλο τον κόσμο» που χρονολογούνται δεκαετίες πίσω. Του είπαν ότι θα επικεντρωνόταν σε συμβάντα  που «δεν συμμορφώνονται με τη φυσική όπως την αντιλαμβανόμαστε».

Τα μάτια του άνοιξαν, λέει, αφού είδε τα εκπληκτικά πλάνα του 2004 που κατέγραψαν τα πληρώματα των αεροσκαφών F-18 Super Hornet του αμερικανικού Ναυτικού σε άσκηση στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια, αφού εκτράπηκαν για να ερευνήσουν μυστηριώδεις ηχώ ραντάρ.

Κατά την άφιξή τους είδαν ένα παράξενο λευκό αντικείμενο να αιωρείται πάνω από τον Ειρηνικό. Αυτό το αντικείμενο δεν είχε φτερά ή ορατά μέσα πρόωσης αλλά κινούνταν με φανταστική ταχύτητα.

Τα βίντεο του πιλοτηρίου που καταγράφηκαν από ένα από τα πληρώματα των F-18 ήταν ένα από τα τρία πλάνα UAP που κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης το 2017 και επικυρώθηκαν από το Πεντάγωνο τέσσερα χρόνια αργότερα.

Ο Ελιζόντο  ισχυρίζεται ότι το βίντεο δείχνει ότι τα UFO αποτελούν επείγουσα απειλή για την ασφάλεια, επειδή μπορούν να αποφύγουν τα αμυντικά ραντάρ μας και να ελιχθούν με αστραπιαία ταχύτητα  γύρω από το πιο προηγμένο αεροσκάφη..

Εξετάζει επίσης ίσως την πιο διάσημη θεωρία συνωμοσίας για τα UFO –  το περιστατικό του 1947 στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού.

Στην πραγματικότητα, ισχυρίζεται ο Ελιζόντο  δύο ιπτάμενοι δίσκοι συγκρούστηκαν εκείνη την ημέρα αφού η «πρόωσή» τους για άγνωστο λόγο  έπαθε βλάβη και κατέβηκαν «σαν ένα 757 που έχασε όλη την ισχύ από τους κινητήρες τζετ».

Και αναφερόμενος στις διάσημες πλέον φωτογραφίες ανθρωποειδών πλασμάτων με σχισμένα μάτια γράφει ότι ανασύρθηκαν «τέσσερα νεκρά μη ανθρώπινα σώματα».

Λέει ότι το περιστατικό στο Ρόσγουελ «κωδικοποίησε» τον τρόπο με τον οποίο η Ουάσιγκτον θα χειριζόταν μελλοντικά περιστατικά UFO τις επόμενες δεκαετίες, δηλαδή  «δεν παραδέχεσαι τίποτα και αρνείται τα πάντα», αλλά και εκφοβίζει τους μάρτυρες να σιωπήσουν, δυσφημεί όποιον δεν συμμορφώνεται και «στιγματίζει» ολόκληρο το θέμα επισκέπτες από το διάστημα.

Και έτσι εκθέσεις-βόμβες όπως αυτή για έναν εξωγήινο από ένα άλλο περιστατικό που αναφέρει ο Ελιζόντο στο οποίο ο εγκέφαλος περιγράφηκε ότι έχει μια λεία επιφάνεια όπως «σε πολλά ζώα με χαμηλότερη εδώ στη Γη» και «ενωμένο έντερο και συκώτι, και καρδιά, όπως τα ερπετά»  φυσικά δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ.

Οι εκπληκτικοί ισχυρισμοί του βιβλίου επικυρώνονται σε έναν πρόλογο από τον Christopher Mellon, πρώην αναπληρωτή βοηθό υπουργού Άμυνας για τις Πληροφορίες υπό τον Πρόεδρο Κλίντον και τον Τζορτζ Μπους. Ο Mellon είναι ένας άλλος οπαδός των UFO, ο οποίος πιέζει το Κογκρέσο να εξετάσει στοιχεία που συλλέγονται από πιλότους και πληροφοριοδότες όπως ο Ελιζόντο  ή ο Γκρους.

Πρέπει λοιπόν όλοι να αφήσουμε αμέσως αυτό που κάνουμε και να τρέξουμε στους λόφους;

Ίσως όχι ακόμα. Οι ισχυρισμοί του απαιτούν ασυνήθιστα αποδεικτικά στοιχεία και εξακολουθεί να ισχύει ότι και παλαιότερα με άλλους «whistleblowers» που έχουν κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς για δεκαετίες, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τους υποστηρίξουν με αποδείξεις, ζητώντας από εμάς να πιστέψουμε τις απίστευτες ιστορίες τους με βάση την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία τους.

Όταν πιέζονται να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τις ιστορίες τους, συχνά επικαλούνται  όρκους ασφαλείας που τους εμποδίζουν να μας πουν ό,τι ξέρουν, ή και απειλές από τους «Men In Black».

Ο Ελιζόντο, έχει ήδη αποδειχτεί πάντως αναξιόπιστος καθώς   είχε αναφέρει παλαιότερα ότι η επίσημη αποκάλυψη για την ύπαρξη UFO ήταν επικείμενη το 2018.

Στη Βρετανία, ο Nick Pope, ο οποίος εργάστηκε για το γραφείο UFO του υπουργείου Εξωτερικών για τρία χρόνια, έσπασε τη σιωπή του το 1996 για να διακηρύξει ότι «εξωγήινα διαστημόπλοια επισκέπτονται τη Γη και ότι κάτι πρέπει να γίνει επειγόντως».

Όπως και ο Ελιζόντο, έτσι και ο Pope ισχυρίστηκε ότι είχε δει στοιχεία σε τότε μυστικά αρχεία που τον έπεισαν ότι κάτι περίεργο και δυνητικά εχθρικό μας επισκεπτόταν.

Αλλά όταν το 2008 το Υπουργείο Εξωτερικών άρχισε να δημοσιεύει αυτά τα αρχεία, τα «αποδεικτικά στοιχεία» δεν ήταν εκεί.

Οι κριτικοί έχουν σημειώσει ότι για έναν άνθρωπο που πρέπει να γνωρίζει ότι δύσκολα θα τον  πάρουν στα σοβαρά, ο Ελιζόντο  εκτός από την αναφορά του στις δυσοίωνες αιωρούμενες πράσινες μπάλες που ισχυρίζεται ότι εμφανίζονταν και σβήνουν, περιγράφει ότι εργαζόταν τηλεπαθητικά με συναδέλφους του στη λεγόμενη «ομαδική απομακρυσμένη προβολή» (Remote Viewers) για να anatr;ecei ta sx;edia  ενός τρομοκράτη χιλιάδες χιλιόμετρα  μακριά.

Αναφέρεται επίσης στην ιδέα ότι οι εξωγήινοι είναι πιθανώς άγγελοι ή δαίμονες που επισκέπτονται τη Γη, και ισχυρίζεται ότι το πρώην αφεντικό του στην Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας – που δεν κατονομάζει – πίστευε ότι τα UFO δεν χρειάζονταν περαιτέρω έρευνα καθώς ήταν «προφανώς» έργο του Διαβόλου.

Ο σκεπτικιστής Mick West, ο οποίος ειδικεύεται στην ανάλυση βίντεο UFO, είπε στη Mail ότι τα περίεργα ανέκδοτα του Ελιζόντο  «υποδηλώνουν ότι πιστεύει πραγματικά μια μεγάλη ποικιλία ασυνήθιστων πραγμάτων που εμπεριέχουν βαθιά μια υπερφυσική ερμηνεία της πραγματικότητας που δεν βασίζεται ακόμη σε επαληθεύσιμα γεγονότα».

Χωρίς όμως συγκεκριμένες αποδείξεις τα πάντα είναι πιθανά. Είτε από τη μια πλευρά του λόφου είτε από την άλλη.

Εξάλλου, ακόμη και ο αρχηγός της βρετανικής Αεροπορίας, Sir Hugh Dowding, που οδήγησε τη RAF στη νίκη επι της Luftwaffe στον Β΄ΠΠ , πίστευε στις νεράιδες και επέμενε ότι τα UFO (που έγιναν γνωστά στον Β΄ΠΠ ως Foo Fighters) προέρχονταν από τον Άρη και την Αφροδίτη. Φαίνεται ότι μπορούμε να περιμένουμε λίγο ακόμα προτού πατήσουμε το κουμπί πανικού «Invasion Earth».