Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

λονδίνο



Σε εθνική κρίση η Μ. Βρετανία: Νεκρός έφηβος στο Λονδίνο – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Ένας έφηβος έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα η αστυνομία στη βρετανική πρωτεύουσα, λίγο προτού τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση σε εθνικό επίπεδο των όπλων τύπου «ζόμπι» προκειμένου να μειωθεί το έγκλημα με μαχαίρι.



Για βιασμούς εργαζόμενων γυναικών στα Harrods καταγγέλλεται ο Ο Μοχάμεντ Aλ Φαγιέντ

Παγκόσμια αίσθηση προκαλούν οι μαρτυρίες πέντε γυναικών που ισχυρίζονται πως βιάστηκαν από τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods, Μοχάμεντ Aλ Φαγιέντ, όταν  εργάζονταν στο πολυτελές πολυκατάστημα του Λονδίνου.



Επιστήμονας από το Λονδίνο ο πρώτος ασθενής που έκανε το εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα

Ένας 67χρονος επιστήμονας από το Λονδίνο έγινε ο πρώτος ασθενής που έκανε το νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα που ανέπτυξε η BioNTech και δοκιμάζεται σε επτά χώρες.

Ο Janusz Racz που ειδικεύεται στην τεχνητή νοημοσύνη διαγνώστηκε με καρκίνο τον Μάιο και αμέσως μετά ξεκίνησε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

 



Ένας άνδρας συνελήφθη ύστερα από επίθεση με μαχαίρι σε άτομα στο κεντρικό Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα αφού ένα 11χρονο κορίτσι και μια 34χρονη γυναίκα δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πλατεία Λέστερ, περιοχή του κεντρικού Λονδίνου που είναι πολύ δημοφιλής τους τουρίστες.



Πρίγκιπας Χάρι για Λονδίνο: «Δεν θα φέρω τη γυναίκα μου πίσω σε αυτή τη χώρα εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο»

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι «αισθάνθηκε αναγκασμένος» να αποχωρήσει από τον βασιλικό του ρόλο και να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια της οικογένειάς του.



Λονδίνο: Νεκρός από πυροβολισμό 15χρονος σε πάρκο

Περιστατικό με πυροβολισμό σε πάρκο, στο οποίο έπεσε νεκρός ένας 15χρονος σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Λονδίνο.

Το περιστατικό έγινε στο Hornimans Pleasance Park, γνωστό στην περιοχή ως Teletubbies Parkο, την ώρα που κόσμος διασκέδαζε σε εκδήλωση για οικογένειες.