Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024 -

Διεθνής διάκριση



Διεθνής διάκριση για τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Η διάκριση ήρθε με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής νομικών θεμάτων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. 



Σπουδαία διεθνής διάκριση για τον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό

Μια σπουδαία διάκριση έρχεται στη χώρα μας από τη Σουηδία και το ίδρυμα Ούλωφ Πάλμε για τον δήμαρχο της Λέσβου μόλις ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος. Ο Σπύρος Γαληνός μοιράστηκε το βραβείο Ούλωφ Πάλμε για το 2016 μαζί με τη δήμαρχο της Λαμπεντούζα Giusi Nicolini.

Η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των βραβείων αναφέρει τα εξής:



Διεθνής διάκριση για τους φοιτητές της Νομικής

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον πανεπιστημιακό διαγωνισμό εικονικής δίκης διεθνούς δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης European Law Moot Court Competition 2016, που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο, 13-15 Απριλίου.



Νικήσαμε τη Disney – Διεθνής διάκριση για το καλύτερο διαδραστικό παιδικό βιβλίο στον Ευγένιο Τριβιζά

To ηλεκτρονικό βιβλίο Little Emily (Το κοτσάνι του πετροκέρασου στην ελληνική έκδοση) του Ευγένιου Τριβιζά κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τα παγκόσμιας ακτινοβολίας KidscreenAwards των ΗΠΑ.

 



Διεθνής διάκριση για Έλληνα δημοσιογράφο

Στον δημοσιογράφο της Deutsche Welle Γιάννη Παπαδημητρίου απονεμήθηκε το δημοσιογραφικό βραβείο της γερμανικής επιστημονικής εταιρίας Südosteuropa-Gesellschaft, για το 2016.



Νέα διεθνής διάκριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών λαμβάνει νέα διεθνή διάκριση και αξιολογείται ως Best Business School στη χώρα μας στο διαγωνισμό Global Brands Awards.