Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

συνδιασκεψη



Χρηστίδης: Πρώτα να προβούμε σε μια αποφασιστική, πολιτική συνδιάσκεψη στο ΠΑΣΟΚ και μετά να πάμε στις οργανωτικές διαδικασίες

«Το ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα με τεράστια παρακαταθήκη, ρόλο στο παρελθόν και το μέλλον, οφείλει να ανασυγκροτηθεί πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή του στο OPEN, συμπληρώνοντας ότι οφείλει να αναλογιστεί τις μεγάλες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και να διαμορφώσει συνθήκες για μια καλύτερη ζωή.



Η Συνδιάσκεψη του Πότσνταμ που τερμάτισε τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο

Η τελευταία διασυμμαχική διάσκεψη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που καθόρισε την τύχη της ηττημένης Γερμανίας και τις διαδικασίες για τις μελλοντικές συνθήκες ειρήνης στην Ευρώπη.



Συνέρχεται η ιδρυτική συνδιάσκεψη της Λαϊκής Ενότητας

Ξεκινούν την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 3.00μμ, οι εργασίες της Ιδρυτικής Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας.

Η έναρξη της συνδιάσκεψης θα γίνει με χαιρετισμούς από κόμματα και οργανώσεις «του αντιμνημονιακού τόξου», και στις 7.00μμ, θα συνεχιστεί, με την πολιτική ομιλία από τον επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη.



Βούτσης: Μπαίνει στην ατζέντα η συνδιάσκεψη για το χρέος

Μία ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος μπαίνει σιγά – σιγά στην ατζέντα, εκτίμησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην ελληνική ραδιοφωνία.