Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τσάντες- 9 fashion tips για το πως να τις συνδυάζεις με τα σωστά ρούχα



Η τσάντα συμπληρώνει το σύνολο σου, γι’αυτό πρέπει να ταιριάζει με τα ρούχα σου. Υπάρχουν κάποια tips, λοιπόν, που μπορείς να ακολουθήσεις για να είσαι πάντα σίγουρη για την τσάντα που κρατάς.

1. Όταν διαλέγεις τσάντα, πρέπει πάντα να σκέφτεσαι το στυλ ντυσίματος σου- αν είναι casual, classic ή girly. Επίσης, αν τα ρούχα σου θα είναι μονόχρωμα ή με prints.

2. Αν φοράς ρούχα σε φυσικούς και ήπιους τόνους, μπορείς να κρατήσεις μία τσάντα σε πιο έντονο χρώμα για να δώσεις μία διαφορετική πινελιά στο σύνολο σου.

3. Αν πάλι τα ρούχα σου είναι σε έντονα χρώματα, επίλεξε τσάντα σε μαύρο ή ουδέτερο χρώμα.

4. Αν είσαι τολμηρή και θέλεις να συνδυάσεις ρούχα με σχέδια με τσάντα με σχέδια, να προσέξεις τα χρώματα στα prints να ταιριάζουν μεταξύ τους.

5. Όταν επιλέγεις μία πολύ μεγάλη τσάντα, πρόσεξε σε ποιο σημείο του σώματος σου θα στέκεται. Αν π.χ. έχεις μεγάλη μέση, η τσάντα πρέπει να είναι με μεγάλο λουρί και να σταματάει στους γοφούς. Αντίθετα, αν έχεις μεγάλους γοφούς, προτίμησε μία τσάντα που θα φτάνει μέχρι τη μέση σου.

6. Για τον εργασιακό χώρο, η καλύτερη επιλογή είναι μία δερμάτινη τσάντα που να μην είναι φανταχτερή. Το μαύρο και το καφέ είναι τα πιο σίγουρα χρώμα αλλά μη φοβηθείς και μία κόκκινη, κίτρινη ή μωβ. Να θυμάσαι, όμως, δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μεγάλη, ούτε πολύ μικρή.

7. Στις ψηλόλιγνες σιλουέτες ταιριάζουν οι τσάντες με μακρύ λουρί που φτάνουν μέχρι τη μέση.

8. Στα πιο γεμάτα σώματα ταιριάζουν καλύτερα οι μεγάλες τσάντες ή οι τσάντες με μεγάλο λουρί που φτάνουν μέχρι τους γοφούς.

9. Τέλος, οι πολύ μεγάλες τσάντες είναι ιδανικές για τις μέρες που λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι, γιατί μπορείς να μεταφέρεις πολλά πράγματα.