14
Νοεμβρίου
2017
- 16:42
Τελευταία τροποποίηση στις 14 Νοεμβρίου, 2017 - 16:45

Αν το τηγάνι σας σκουριάσει, τότε χρειάζεστε μόνο λίγο αλάτι για να το επαναφέρετε στην αρχική του μορφή.
Εφαρμογή
- Μετά το πλύσιμο βάλτε το τηγάνι σε μία λεκάνη, η οποία περιέχει 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού αλάτι και ζεστό νερό.
- Τρίψτε το με μια σκληρή συρμάτινη βούρτσα, σκουπίστε και εφαρμόστε ένα ελαφρύ στρώμα από φυτικό έλαιο, πριν από τη χρήση ή την αποθήκευσή του.
Προσοχή το τηγάνι βέβαια να μην είναι αντικολλητικό. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον κατασκευαστή πριν το κάνετε.