30
Δεκεμβρίου
2020
- 11:23
Τελευταία τροποποίηση στις 30 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:24

Όλα τα σκεύη της κουζίνας φθείρονται με τον καιρό. Ένα από αυτά είναι και οι κατσαρόλες οι οποίες συνήθως φθείρονται από το κάψιμο ενός φαγητού.
Οι κατσαρόλες αυτές ωστόσο είναι πολύ λειτουργικές και έχουν μόνο αισθητικό πρόβλημα. Αυτό μπορεί να λυθεί με ένα εύκολο κόλπο. Το tip αυτό δεν στοιχίζει και είναι πολύ γρήγορο.
Τι πρέπει να κάνετε…
Βάλτε την κατσαρόλα στο μάτι και αφήστε το νερό να βράσει σε μεσαία φωτιά για περίπου 20 με 30 λεπτά. Το οξύ από τις φλούδες των μήλων θα διαλύσει λεκέδες και καψίματα. Αδειάστε το διάλυμα και πλύνετε την κατσαρόλα κανονικά, με υγρό πιάτων και νερό.