Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

στρωμα



Ύπνος: Πώς να διαλέξετε το καλύτερο στρώμα για το κρεβάτι σας

Το περιβάλλον του ύπνου είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ποιότητά του, γι' αυτό πρέπει να επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή το κρεβάτι στο οποίο θα κοιμόμαστε, καθώς και το στρώμα, το μαξιλάρι και το πάπλωμά μας.



4 μυστικά για τη σωστή επιλογή στρώματος

Αν ήρθε η ώρα να αλλάξεις το στρώμα σου και αναρωτιέσαι τι πρέπει να προσέξεις, έχε υπόψη πως οι ορθοπεδικές και ανατομικές προδιαγραφές κάθε στρώματος εξασφαλίζουν την χαλάρωση και ξεκούραση για κάθε μέρος του σώματος.

Η λαϊκή παροιμία «όπως στρώσεις θα κοιμηθείς», μάλλον δε βγήκε τυχαία…



Έκρυβε το χασίς στο στρώμα

Ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας οδήγησαν τον 68χρονο ύποπτο στο σπίτι για να κάνουν έρευνα και δεν άργησαν να ανακαλύψουν ότι, κάτω από το στρώμα του κρεβατιού όπου κοιμόταν, είχε κρύψει δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 650 γραμμαρίων!



Τραγωδία στην Εύβοια: Αποκοιμήθηκε στο στρώμα, έπεσε στην θάλασσα και πνίγηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε λουόμενος το απόγευμα της Δευτέρας (10-09-2018) στην Αμάρυνθο, την ώρα που έκανε το θαλασσινό του μπάνιο στην δημοφιλή παραλία της περιοχής «Αλάμπεη»...



Πώς να καθαρίσετε το στρώμα του κρεβατιού σας

Τα στρώματα μπορεί να είναι το κλειδί για έναν ονειρεμένο ύπνο, ωστόσο μπορεί να αποτελέσουν και πηγή μικροβίων αφού είναι δύσκολο να τα καθαρίζουμε συχνά, με αποτέλεσμα να απορροφούν συνεχώς βρωμιές, σκόνη και υπολείμματα του σώματός μας. Παρότι ο καθαρισμός τους αποτελεί μια περίπλοκη διαδικασία, είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις.



Πώς να καθαρίσετε το στρώμα σας

Ο καθαρισμός του κρεβατιού μας είναι απαραίτητως όσο συχνά και αν αλλάζουμε σεντόνια και κλινοσκεπάσματα...

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή υγιεινή του και ως εκ τούτου την καλύτερη ποιότητα ύπνου.