Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σχέδια



Στο φως σπάνιο βιβλίο του Χίτλερ - σχέδια για ολοκαύτωμα στη βόρεια Αμερική

Ένα σπάνιο βιβλίο που ανήκε στον Αδόλφο Χίτλερ και πιστεύεται ότι περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιο για ένα Ολοκαύτωμα των Εβραίων στη Βόρεια Αμερική παρουσίασε η Εθνική Αρχειοθήκη του Καναδά.



Τα πιο ωραία σχέδια για το επόμενο πεντικιούρ σου

Σε αντίθεση με τον χειμώνα, τους καλοκαιρινούς μήνες το πεντικιούρ αποτελεί την βασική υποχρέωση χωρίς την εκπλήρωση της οποίας δε μπορείς να κυκλοφορήσεις με σανδάλια.



Μενεγάκη: «Με συγκινούν τα τραγούδια κινούμενων σχεδίων μου θυμίζουν τα μεγάλα μου παιδιά μωράκια»!

Η Ελένη θυμήθηκε τα τραγουδάκια που άρεσαν στα μεγάλα της παιδιά όταν ήταν μικρά.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ανέφερε τις δέκα εμπορικές ταινίες κινούμενων σχεδίων του 21ου αιώνα και η Ελένη είπε: «Με συγκινούν πολύ αυτά τα τραγούδια κινούμενων σχεδίων μου θυμίζουν τα μεγάλα μου παιδιά όταν ήταν μωράκια»!



Παλαιολόγου – Πάριος: Κάνουν σχέδια γάμου;

Ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά ζευγάρι! Ο μεγάλος βάρδος του ελληνικού τραγουδιού και η ηθοποιός αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην σχέση τους. Αυτό έγινε το Πάσχα στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο. Μετά από τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις που επιβεβαίωσαν την επανασύνδεση δεν άργησαν και οι φήμες για τον γάμο τους.



Handelsblatt: Παιχνίδια εξουσίας παίζει ο Ερντογάν - Έχει μεγάλα σχέδια...

«Πρόωρες εκλογές στην Τουρκία - Ο ηγέτης του τουρκικού κράτους Ερντογάν, θέλει τη διεξαγωγή εκλογών 17 μήνες νωρίτερα.



Handelsblatt: Σχέδια για ελάφρυνση χρέους από ESΜ και Γαλλία

Ο ΕΜΣ και η Γαλλία υπέβαλαν προτάσεις, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης των δανείων, του ανώτατου ορίου επιτοκίου, της ελάφρυνσης του χρέους που συνδέεται με την οικονομική ανάπτυξη, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, η οποία επικαλείται έγγραφο με ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου.