Ψαρονέφρι με σάλτσα κρασιού
15
Φεβρουαρίου
2016
- 17:42
Τελευταία τροποποίηση στις 15 Φεβρουαρίου, 2016 - 17:43
Υλικά για 2-4 άτομα
- 3 κομμάτια ψαρονέφρι, κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
- 150 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
- 2 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
- 1 φλιτζάνι του καφέ κρέμα γάλακτος
- 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 2 κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες