Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ροζ

 

Στο φως "Ροζ κύκλωμα" με θύματα φοιτήτριες και μαθήτρια

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το πως ανυποψίαστες φοιτήτριες έπεσαν στα δίκτυα του ροζ κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε χτες η ΕΛ. ΑΣ.

Ανάμεσα στις γυναίκες που εμπλέκονταν στο κύκλωμα μαστροπείας -Ελληνίδες και αλλοδαπές- βρίσκονται και 15 φοιτήτριες, αλλά και μία ανήλικη μαθήτρια.



Στα ροζ το Καλλιμάρμαρο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Στην τελετή φωταγώγησης του Καλλιμάρμαρου, έδωσε το «παρών» η Ελένη Μενεγάκη, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, γνωστής εταιρίας καλλυντικών στην Ελλάδα. Tο στάδιο, μάλιστα, θα παραμείνει ροζ για μία εβδομάδα με σκοπό να ενισχύσει τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.



Τα πιο girly σχέδια για ροζ νύχια αυτό το καλοκαίρι

Τα ροζ νύχια αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Αν και είσαι λάτρης του πιο αγαπημένου girly χρώματος και ψάχνεις ιδέες για να πειραματιστείς δες μερικά από τα σχέδια που ξεχωρίσαμε για σένα! 

 



Ετοιμαστείτε για την ροζ πανσέληνο

Την ροζ πανσέληνο του 2017 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τρίτη. Όσοι, ωστόσο, περιμένετε να δείτε στον ουρανό ένα ολόγιομο φεγγάρι σε έντονη ροζ απόχρωση, θα απογοητευτείτε.

Κάθε πανσέληνος που γίνεται τον Απρίλιο λέγεται "ροζ", όνομα που προέρχεται από τα αγριολούλουδα φλοξ, τα πρώτα που ανθίζουν την άνοιξη και συμβολίζουν νέα ξεκινήματα.



Ιταλία: Το Ντουόμο του Μιλάνου «ντύθηκε» στα ροζ για τη μάχη κατά του καρκίνου

Για πρώτη φορά στην ιστορία ο επιβλητικός καθεδρικός ναός του Μιλάνου στην Ιταλία «ντύθηκε» στα ροζ  καλώντας γυναίκες και άνδρες να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.