Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

Για πρώτη φορά αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη Σπανού γίνονται ροκ! (Φωτό)



Με ένα χαμόγελο ενθουσιασμού, ο Γιάννης Σπανός απόλαυσε δέκα τραγούδια του να μεταμορφώνονται σε ροκιές! 

Ο Νεκτάριος Σφυράκης, που ανέλαβε να μελοποιήσει από την αρχή κορυφαίες δημιουργίες του μεγάλου έλληνα συνθέτη, καταχειροκροτήθηκε από τον Γιάννη Σπανό, που συγκινημένος τον έσφιξε στην αγκαλιά του!

"Δεν μπορώ να αρνηθώ σε καλλιτέχνες που έχουν όρεξη, διάθεση, φαντασία και ταλέντο να παρουσιάσουν αλλιώς τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό", δήλωσε αποκλειστικά στο BriefingNews ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Οι παρουσίες των τραγουδιών "Οδός Αριστοτέλους", "Είναι να απορείς", "Ιδανικός και ανάξιος εραστής", "Σαν με κοιτάς", "Μία φορά μονάχα φτάνει", "Παιδί μου ώρα σου καλή" και άλλων, με την φρέσκια ματιά του τραγουδοποιού Νεκτάριου Σφυράκη και της μπάντας του "Rock Alarm", παρουσιάστηκαν στην Roxy disco, που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ήταν κατάμεστη από κόσμο, αλλά και καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και απλό κόσμο που αποθέωσε την μουσική παράσταση. 

Ο γνωστός στιχουργός Κώστας Κωτούλας, που συνόδευε τον Γιάννη Σπανό, η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, ο παρουσιαστής Δημήτρης Μάρκος, ο δημοσιογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Roxy disco, Βασίλης Λούκας, o αγαπημένος ηθοποιός ταινιών της δεκαετίας του '80 Βασίλης Καμίτσης, αλλά και ο γνωστός μαιευτήρας Κωνσταντίνος Πάντος, έδωσαν το παρών και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το φαντασμαγορικό σόου του 45χρονου τραγουδιστή. 

Η συνεργασία του ερμηνευτή, με τον σημαντικό μουσικοσυνθέτη, όπως αποκάλυψε ο πρώτος, αναμένεται να έχει και συνέχεια και δεν αποκλείεται το γεγονός να συναντηθούν και δισκογραφικά. 

Ο Γιάννης Σπανός, ο Κώστας Κωτούλας και ο Νεκτάριος Σφυράκης

 

Ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο Γιάννης Σπανός και ο ιδιοκτήτης της Roxy disco Σταύρος Καλιακούδας. 

 

 

Η Ελένη Φιλίνη, ο ηθοποιός και dj Κώστας Γόνης και δεξιά ο Βασίλης Λούκας

 

Ο Δημήτρης Μάρκος με τον μαιευτήρα Κωνσταντίνο Πάντο (δεξιά)