Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

ροκ



Αγνώριστος ο Μπρους Σπρίνγκστιν, επέστρεψε στη σκηνή

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν εμφανίστηκε στην πρώτη του συναυλία ύστερα από μήνες αγνώριστος και θύμισε σε αρκετούς την  ηθοποιό Τίλντα Σούιντον.

Ντυμένος με κόκκινο πουκάμισο και σκούρο τζιν, ο 74χρονος μουσικός του «Born to Run» επέστρεψε την Τρίτη στις περιοδείες του στο Φοίνιξ της Αριζόνα, αφού είχε αναβάλει τις συναυλίες του λόγω της περιπέτειας με το πεπτικό έλκος.



Φωτογραφίες των Rolling Stones παρουσιάζονται πρώτη φορά σε έκθεση

Περισσότερες από 25 φωτογραφίες των Rolling Stones από το αρχείο ενός από τους φωτογράφους και βοηθούς τους, οι οποίες είχαν χαθεί και εντοπίστηκαν ξανά πρόκειται να εκτεθούν στο Λονδίνο. Η έκθεση «Elegantly Wasted» περιλαμβάνει φωτογραφίες από την κάμερα του Τόνι Σάντσεζ, τον οποίο ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Κιθ Ρίτσαρντς αποκαλούσε χαϊδευτικά «Ισπανό Τόνι».



Απορρίφθηκε αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή Aerosmith Στίβεν Τάιλερ για σεξουαλική επίθεση

Αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή Aerosmith Στίβεν Τάιλερ για σεξουαλική επίθεση απορρίφθηκε, καθώς δικαστής αποφάνθηκε ότι η ενάγουσα περίμενε πάρα πολύ χρονικό διάστημα για να μηνύσει τον Αμερικανό ροκ σταρ. Η Τζιν Μπελίνο, πρώην μοντέλο, ισχυρίστηκε ότι ο Τάιλερ της επιτέθηκε σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο του Μανχάταν και αργότερα την ίδια μέρα σε ξενοδοχείο.



Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το βίντεο κλιπ από το τραγούδι τους «Mess It Up» – Πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Χολτ

Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Mess It Up» από το νέο τους άλμπουμ, «Hackney Diamonds», κυκλοφόρησαν οι Rolling Stones. Το «Mess It Up» είναι το δεύτερο τραγούδι από το «Hackney Diamonds» που συνοδεύεται από μουσικό βίντεο μετά το single «Angry».



Ο Κιθ Ρίτσαρντς γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του και την 40η επέτειο γάμου του με την Πάτι Χάνσεν

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, έγινε 80 ετών χθες, Δευτέρα (18/12), και συμπλήρωσε επίσης 40 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του, Πάτι Χάνσεν. Για να γιορτάσει την 40η επέτειό του με την Χάνσεν, ο Ρίτσαρντς ανάρτησε μια φωτογραφία από τον γάμο τους το 1983, που στα 40α γενέθλιά του.



Πολ Μακάρτνεϊ: Ο μόνος δρόμος για να σώσω τους Beatles ήταν να καταθέσω μήνυση εναντίον τους

Το τοπίο αναφορικά με την περιβόητη διάλυση των Beatles το 1970 αποφάσισε να ξεκαθαρίσει ο Πολ Μακάρτνεϊ.

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό GQ ο 78χρονος μουσικός εξήγησε τους λόγους που κατέθεσε αγωγή κατά της μπάντας, κάνοντας λόγο για κάποιες «παρανοήσεις» γύρω από τη διάλυση του εμβληματικού συγκροτήματος.