Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

πατατα



Για αυτό το λόγο πρέπει να έχεις μία πατάτα στο νεσεσέρ σου…

Όχι δεν είναι αστείο!

Το νεσεσέρ μας περιέχει πολλά πράγματα.

Πολλά από αυτά που περιέχει είναι πραγματικά χρήσιμα και αποτελεσματικά όμως εκείνο που πραγματικά μπορεί να σε σώσει τις ημέρες που ξυπνάς δύσκολα δεν βρίσκεται στο νεσεσέρ σου αλλά σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας.

Μιλάμε φυσικά για την πατάτα…



Νιόκι πατάτας στο φούρνο με μοτσαρέλα και μελιτζάνα

Μια συνταγή που θα λατρέψετε 

Υλικά

1 kg νιόκι

500 ml σάλτσα ντομάτας

1 σκελίδα σκόρδο

150 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

300 γρ. μοτσαρέλα

3 μελιτζάνες

4 φύλλα βασιλικού

 

Μαύροι κύκλοι τέλος!

Οι μαύροι κύκλοι είναι ενοχλητικοί. Είναι στην «μαύρη» λίστα με τα πράγματα που μας ενοχλούν περισσότερο στον κόσμο μαζί με τα σπυράκια και την κυτταρίτιδα. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα και επίμονα προβλήματα αλλά σήμερα θα μάθεις πως θα τους ξεφορτωθείς με την βοήθεια της…



Στο Φεστιβάλ Πατάτας της Νάξου ο Γιάννης Βρούτσης

Στη μεγάλη γιορτή της Νάξου που επιχειρεί να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, για το μεγαλύτερο σερβίρισμα τηγανητής πατάτας,  βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του parapolitika.gr, πήρε το κινητό του και άρχισε να απαθανατίζει τα καζάνια.

 



Γιατί πρέπει να καταναλώνουμε την πατάτα με τη φλούδα

Είναι γνωστό ότι οι φλούδες πολλών φρούτων και λαχανικών «κρύβουν» πολλές βιταμίνες που είναι πολύτιμες για τον οργανισμό μας. Ωστόσο, δύσκολα επιλέγουμε να τα καταναλώνουμε με τις φλούδες είτε γιατί δεν μας αρέσουν, είτε γιατί δεν είμαστε σίγουρες για την ποιότητά τους.