Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αυτή την ώρα αποφασίζει η ΔΙΣ για τα μέτρα της Εκκλησίας. Η ενημέρωση Τσιόδρα και η αναμονή Μητσοτάκη



Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη η συνεδρίαση στο Συνοδικό Μέγαρο. Η έκτακτη σύγκλιση αφορά θέ­ματα υ­γείας σχε­τι­ζό­μενα με τις τε­λευ­ταίες ε­ξε­λί­ξεις της ε­πι­δη­μίας του νέου κορωνοϊού (Covid-19) ενώ γύρω στις 17:οο αποχώρησαν από την αίθουσα οι Μητροπολίτες της Αττικής, ενώ αυτή την ώρα συνεδριάζει εκ νέου η ΔΙΣ.

Γύρωσ στις 4 στο Συνοδικό Μέγαρο έφτασαν οι Συνοδικοί Μητροπολίτες, οι Μητροπολίτες της Αττικής καθώς και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήριος Τσιόδρας.

Μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης της  ΔΙΣ προσήλθαν στη μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων της Συνόδου και οι Μητροπολίτες της Αττικής για τη διευρυμένη σύσκεψη, ενώ υπέβαλαν ερωτήσεις προς τον κ. Τσιόδρα.

«Εκθέσαμε την κατάσταση όπως είναι και όπως συμβαίνει στον κόσμο και τον κίνδυνο των συναθροίσεων για τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και περιμένουμε την απόφαση των Ιεραρχών. Υπήρξε απόλυτη κατανόηση στα περισσότερα από αυτούς» δήλωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την έξοδο του από την Αίθουσα της Ιεραρχίας, μετά την ολοκλήρωση της διευρυμένης σύσκεψης με τους Ιεράρχες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο orthodoxianewsagency.gr