Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πώς θα αποφύγεις το φριζάρισμα των μαλλιών τις βροχερές ημέρες



Όσο ρομαντικός και χουχουλιάρικος και αν είναι ο βροχερός καιρός, μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να "καταστρέψει" τα χτενισμένα σου μαλλιά.

Μην ανησυχείς όμως.. 

Τα tips που ακολουθούν θα σας φανούν ιδιαίτερα χρηστικά, καθώς απαιτούν ελάχιστο χρόνο και εξαφανίζουν το φριζάρισμα από τα μαλλιά.

Αγαπημένο Conditioner

Είναι ένα προϊόν που περιέχει απαραίτητα συστατικά και φυσικά έλαια, τα οποία είναι κατά του φριζαρίσματος. Δοκιμάστε λοιπόν ένα γρήγορο λούσιμο μόνο με conditioner!

Αρκεί να τα βρέξετε ελαφρώς

Είναι, ίσως, το πιο εύκολο tip. Δοκιμάστε να βρέξετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να τα χτενίσετε με την κλασική τσατσάρα που έχει λίγα δόντια.

Θα βάζατε κρέμα σώματος στα μαλλιά σας;

Μπορεί να ακούγεται περίεργο κι όμως η κρέμα σώματος μπορεί να κάνει καλό και στα μαλλιά σας. Εφαρμόστε ελάχιστη στα χέρια σας και απλώστε την στις άκρες και στις πιο ατίθασες, φριζαρισμένες τούφες. Απόφυγετε σε κάθε περίπτωση ρίζες, για να μη λαδώσουν τα μαλλιά σας.

Το σωτήριο dry shampoo

Είναι ένα προϊόν που δεν το χρησιμοποιούμε μόνο όταν τα μαλλιά μας είναι λαδωμένα. Δοκιμάστε το και τις ημέρες που είναι ατίθασα. Ψεκάστε το στις ρίζες και στα σημεία που τα μαλλιά δε στρώνουν και θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα.