Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

λύση



Λύση ψάχνει η ΕΛΑΣ για τους "προβληματικούς" ασυρμάτους της Αττικής

Το πρόβλημα με τους ασυρμάτους παραδέχεται μέσω ανακοίνωσής της η ΕΛ.ΑΣ., υπογραμμίζοντας πως ψάχνει οριστική λύση επί του ζητήματος.



Λύση εξπρές για το Κυπριακό

Kαι εγένετο East Med αφού όπως αναφέρουν οι Times of Israel Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος και Ισραήλ συμφώνησαν στην δημιουργία του αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων αγωγού.



Πώς θα αποφύγεις το φριζάρισμα των μαλλιών τις βροχερές ημέρες

Όσο ρομαντικός και χουχουλιάρικος και αν είναι ο βροχερός καιρός, μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να "καταστρέψει" τα χτενισμένα σου μαλλιά.

Μην ανησυχείς όμως.. 



Η… λύση κατά της μέθης σε αρχαίο πάπυρο!

Ο ηλικίας περίπου 1.900 ετών ιατρικός πάπυρος είχε βρεθεί, μαζί με τουλάχιστον 500.000 άλλους, στην αρχαία αιγυπτιακή πόλη της Οξυρρύγχου πριν από σχεδόν έναν αιώνα. Η μετάφρασή του έγινε μόλις πρόσφατα και ο πάπυρος φυλάσσεται στη Βιβλιοθήκη Σάκλερ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, στη Βρετανία.



Άγιος Παΐσιος: «Πότε πιάνουν τα μάγια και πώς λύνονται»

Προσκυνητές στο Αγιο Ορος ρώτησαν κάποτε τον Αγιο Παΐσιο για ένα θέμα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους: Τα μάγια. Να σημειώσουμε ότι η Εκκλησία δέχεται την ύπαρξη της μαγείας και την κακόβουλη χρήση της, ενώ ο Αγιος Κυπριανός, αλλά και ο Αγιος Ραφαήλ θεωρούνται οι Αγιοι πολέμιοι των σατανικών δυνάμεων.

– Γέροντα, πάντοτε πιάνουν τά μάγια;



Ν. Αναστασιάδης: Δεν μίλησα για λύση δύο κρατών

Απέρριψε ισχυρισμούς και επικρίσεις ότι κάνει λόγο για λύση δύο κρατών ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.