Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Εντυπωσιακές ιδέες και tips ντυσίματος για γάμο ή βάπτιση



Αν αναρωτιέστε «τι να φορέσω σε έναν γάμο ή μια βάπτιση;», τότε οι προτάσεις με ντυσίματα που ακολουθούν θα σας δώσουν την λύση. Πρόκειται για εντυπωσιακές ιδέες με ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση που καλύπτουν όλες τις περιστάσεις και όλα τα γούστα.

Ντύσιμο με παντελόνι, φούστα ή φόρεμα για γάμο / βάπτιση, σε νεανικά σχέδια ή πιο σικ κόψιμο ιδανικά για μια καλεσμένη, αλλά και για ένα στενό συγγενικό πρόσωπο. Ρούχα για γάμο στο νησί ή την πόλη, αλλά και στην παραλία ή το χωριό, για χειμώνα ή καλοκαίρι. Οτιδήποτε κι αν ψάχνετε, θα πάρετε πολλές ιδέες παρακάτω.

Συνδυάστε τα ρούχα με το κατάλληλο χτένισμα για καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση και δημιουργήστε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Φορέματα για γάμο / βάπτιση:

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (21)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (28)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (24)

 

Το φόρεμα αποτελεί τη Νο1 επιλογή των γυναικών για μια καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση. Είναι θηλυκό, εκθαμβωτικό και πολύ βολικό, αφού από μόνο του δημιουργεί ένα ολόκληρο ντύσιμο για γάμο. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών και τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας.

Από τα κοντά αέρινα ή cocktail dress για γάμομέχρι τα μακριά φουστάνια που κάνουν μια σιλουέτα να δείχνει κομψή και εντυπωσιακή, τα φορέματα για γάμο ή βάπτιση καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις τοποθεσίες (νησί, πόλη, χωριό κλπ).

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (23)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (31)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (20)

 

Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό για τον σωματότυπο σας, για την εποχή του χρόνου και τον τόπο που θα γίνει το μυστήριο, ώστε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σε περίπτωση που μιλάμε για χειμωνιάτικο γάμο, το φόρεμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι πιο ζεστό απ’ ότι για έναν γάμο που θα γίνει το καλοκαίρι. Συνήθως διαθέτει μακρύ μανίκι ή συνδυάζεται με ένα γουνάκι, μια κάπα ή ένα κομψό ημίπαλτο. Τα καλοκαιρινά από την άλλη μεριά φορέματα για βάπτιση ή γάμο είναι πιο αέρινα, δροσερά, συνήθως με τιραντάκι ή στράπλες.

Σε μια βάφτιση μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο απλό φόρεμα, ενώ στον γάμο συνήθως είναι πιο εντυπωσιακά και βραδινά.

Μια γυναίκα με σώμα σωλήνα, δηλαδή χωρίς καμπύλη στη μέση είναι προτιμότερο να επιλέξει ένα φόρεμα με ζώνη. Εναλλακτικά τα φορέματα με ανοίγματα στα πλευρά ή κάποιο που να στενεύει στο σημείο της μέσης, μπορούν επίσης να κάνουν την μέση να δείχνει λεπτότερη.

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (30)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (29)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (27)

 

Αν θέλετε να αναδείξετε τα όμορφα πόδια σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φορέσετε ένα κοντό – μίνι φόρεμα. Για να τα κάνετε να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά, επιλέξτε ένα nude παπούτσι.

Τα μίντι φορέματα είναι ιδανικά για κάθε σωματότυπο και κολακεύουν κάθε γυναίκα. Απλά θα πρέπει να βρείτε το ιδανικό κόψιμο για την σιλουέτα σας.

Όσον αφορά τα παπούτσια που θα συνδυάσετε με το φόρεμα για γάμο ή βάπτιση, σημαντικό ρόλο παίζει η τοποθεσία του μυστηρίου. Αν για παράδειγμα πρόκειται για έναν γάμο ή μια βάπτιση σε νησί ή στην παραλία, καλό θα είναι να επιλέξετε φλατ παπούτσια για να έχετε πιο άνετο περπάτημα. Αν όμως θέλετε να προσθέσετε ύψος, επιλέξτε ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα φορέματα συνδυάζονται υπέροχα με γόβες ή πέδιλα.

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (26)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (25)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (22)

 

Ντύσιμο για γάμο / βάπτιση με φούστα:

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (35)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (32)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (37)

 

Μια ακόμη υπέροχη ιδέα είναι το ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση με φούστα σε συνδυασμό με ένα top. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος και μήκος φούστας σας κολακεύει, δημιουργώντας εκπληκτικά σύνολα.

Διαλέξτε ανάμεσα σε κλος, πλισέ, Α γραμμής, ασύμμετρες, ψηλόμεσες ή pencil φούστες την ιδανική για τον σωματότυπο σας και δημιουργήστε το τέλειο ντύσιμο για γάμο / βάπτιση. Συνδυάστε τη με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από μέσα, ένα πουκάμισο, ένα crop top ή ένα αέρινο μπλουζάκι και κλέψτε τις εντυπώσεις ως καλεσμένη.

Οι φούστες μπορούν να φορεθούν τόσο σε καλοκαιρινό, όσο και χειμωνιάτικο γάμο. Αυτό που έχει σημασία είναι η επιλογή του κατάλληλου με την εποχή τοπ.

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (36)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (34)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (33)

 

Για να τονίσετε και να κάνετε πιο λεπτή τη μέση σας ή για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πως υπάρχει μέση, ακόμη κι αν έχετε σώμα σωλήνα, επιλέξτε μια ψηλόμεση φούστα και προαιρετικά προσθέστε μια ζώνη.

Η επιλογή nude παπουτσιών και πάλι θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν λεπτότερα και ψηλότερα. Ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα εσείς επιθυμείτε.

Ολόσωμη φόρμα για γάμο ή βάπτιση:

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (39)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (43)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (42)

 

Οι ολόσωμες φόρμες είναι μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα για ντύσιμο σε γάμο ή βάπτιση. Υπάρχει ένα σχέδιο ιδανικό για κάθε σωματότυπο, απλά θα πρέπει να βρείτε το ιδανικό για τον δικό σας.

Τα πιο συνηθισμένα και εύκολα στους συνδυασμούς χρώματα που επιλέγει μια γυναίκα είναι το μαύρο και το άσπρο. Βέβαια υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές. Για έναν καλοκαιρινό γάμο / βάπτιση μπορείτε να επιλέξετε ένα παστέλ χρώμα ή ένα πιο έντονο – neon χρώμα. Από την άλλη, για ένα χειμωνιάτικο γάμο / βάπτιση μπορείτε να προτιμήσετε κάτι πιο σκούρο.

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (40)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (41)

 

 

 

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (38)

 

Είναι επίσης ένα από τα ρούχα για καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση που από μόνα τους ολοκληρώνουν το σύνολο. Το μόνο που απομένει είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.