Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 -

Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα ματς του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa και Παναθηναϊκού στο Conference



Η UEFA γνωστοποίησε την Τρίτη τους διαιτητές για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με Μάλμε και Βικτόρια Πλζεν αντίστοιχα στο Europa League την Πέμπτη (24/10).

Ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα ορίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τη Μάλμε. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, 4ος ο Ματέο Μαρτσενάρο, ενώ VAR ο επίσης, Ιταλός Τζανλούκα Αουρελιάνο.

Το ματς του Δικεφάλου με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα θα σφυρίξει ο Ελβετός Ουρς Σνάιντερ, με βοηθούς τους Μάρκο Ζούρτσερ και Μπένιαμιν Ζούρτσερ. Ο Ανόιεν Καναγκαασινγκάμ ορίστηκε 4ος, ενώ στο VAR θα είναι ο Λάιονελ Τσουντί.

Τον Πορτογάλο διαιτητή Αντόνιο Νόμπρε όρισε η UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Τσέλσι (19:45), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι Πέδρο Ριμπέιρο και Νέλσον Περέιρα, τέταρτος διαιτητής ο Γκουστάβο Κορέια και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίσο με τον Έλντερ Μαλιέιρο.