Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

Η τέχνη του concealer -Τα μυστικά της τέλειας εφαρμογής στις γυναίκες άνω των 50



Το concealer είναι ένα προϊόν το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν αντικαταστήσει το foundation, ιδιαίτερα για τους λάτρεις του φυσικού μακιγιάζ, ενώ κάποιοι από τους διασημότερους οίκους ομορφιάς έχουν κυκλοφορήσει εξαιρετικά προϊόντα.

Το συγκεκριμένο προϊόν επικεντρώνεται κυρίως στο κομμάτι της κάλυψης αφήνοντας φυσική όψη δέρματος, χωρίς να βαραίνει το δέρμα.a

Όμως, καθώς μεγαλώνουμε και το δέρμα γίνεται πιο ώριμο, υπάρχουν πρόσθετοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός προϊόντος κάλυψης. Τα καλύτερα concealer για ώριμη επιδερμίδα πρέπει να είναι ελαφριά, και βαθιά ενυδατικά για να μην μπορεί το προϊόν να καθίσει σε μικρές γραμμές.

Ωστόσο οι γυναίκες στα 70, πρέπει πριν τη χρήση του προϊόντος να ακολουθήσουν συγκεκριμένα βήματα που θα προετοιμάσουν την περιοχή στα μάτια για καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα μυστικά για την τέλεια εφαρμογή του concealer στα 70

Η beauty editor Laura αποκάλυψε στο ισπανικό Hello! τα βήματα που πρέπει να ακολουθούν οι γυναίκες στα 70 πριν την εφαρμογή του concealer.

Ενυδατική κρέμα

Η ενυδατική κρέμα προσφέρει ένα boost δροσιάς και ενυδάτωσης καθώς καταπολεμά την ξηροδερμία. Ωστόσο είναι ένα προϊόν που λειτουργεί άψογα και ως βάση προσώπου για υποδεχτεί το concealer ώστε να κάνει καλύτερη τη δουλειά του.

Δοκιμάστε μια εξαιρετικά πλούσια ενυδατική κρέμα για να εξουδετερώσετε το δέρμα που δείχνει ξεφλουδισμένο. Πρέπει να επαναφέρει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού και να εξασφαλίζει ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας για σφριγηλή όψη. Ακόμη να περιέχει ζωτικά στοιχεία όπως νερό, μεταλλικά στοιχεία, λιπίδια, βιταμίνες. Χρειάζεστε την ελάχιστη ποσότητα για να βελτιώσετε την υφή του δέρματος.

Κάλυψη διχρωμίας

Οι διχρωμίες του προσώπου είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στα 70. Τα concealers είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψετε και να κολακεύσετε τις προβληματικές περιοχές. Ωστόσο δεν θα έχετε την κάλυψη που αναζητάτε καθώς πρώτα πρέπει να εξουδετερώσετε τις διχρωμίες με ένα διορθωτικό χρώματος σε ροδακινί τόνους εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα και πορτοκαλί τόνους για πιο σκούρες επιδερμίδες.

Concealer

Το ιδανικό concealer για αυτή την ηλικία πρέπει να είναι εξαιρετικά ελαφρύ, αλλά η κάλυψη είναι πρώτης τάξεως. Επίσης να καλύπτει τους μαύρους κύκλους και το προβληματικό δέρμα λόγω των λιπαρών οξέων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Με λίγα λόγια να «διορθώνει» το χρώμα και να καλύπτει την ερυθρότητα.

Η Μάρθα Στιούαρτ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει τους followers της τα βήματα που ακολουθεί για την τέλεια εφαρμογή του concealer.