28
Μαρτίου
2022
- 17:53
Τελευταία τροποποίηση στις 28 Μαρτίου, 2022 - 17:53
Υλικά:
2 κιλά φρέσκο αρακά
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ντομάτα λιωμένη
2 καρότα
2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι νερό
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Εκτέλεση:
Βάζετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί ( να μην καεί) και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, ρίχνετε τον αρακά και τα καρότα και μετά από 5 λεπτά τη ντομάτα και τον άνηθο. Στη συνέχεια ρίχνετε το νερό το αλάτι και το πιπέρι.