9
Νοεμβρίου
2019
- 12:20
Τελευταία τροποποίηση στις 9 Νοεμβρίου, 2019 - 12:20
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
½ κιλό κιμά
½ κρεμμύδι
2 τριμμένες ντομάτες
1 κ.γ αλάτι & πιπέρι
1 κ.σ βασιλικό
Λάδι
Έτοιμο τοματοπολτό
Εκτέλεση
Βάζετε το λάδι στο τηγάνι, τρίβετε το μισό κρεμμύδι και το αφήνετε να τσιγαριστεί. Μετά βάζετε τον κιμά, και τον αφήνετε να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια, ρίχνετε το χυμό τομάτας, ανακατεύετε και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το βασιλικό.
Tip: για να πάρει χρώμα βάλτε και λίγο έτοιμο τοματοπολτό. Σερβίρετε στα βρασμένα μακαρόνια με τριμμένο τυρί