21
Ιανουαρίου
2017
- 23:28
Τελευταία τροποποίηση στις 21 Ιανουαρίου, 2017 - 23:30
Υλικά
600 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλου
1 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
1 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
1/2 σκελίδα σκόρδο
4-5 φυλλαράκια μαϊντανό
1 αβγό
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. θυμάρι ξερό
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά για μισή ώρα στο ψυγείο.
Πλάθουμε μέτρια κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Μόλις πάρουν χρώμα, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι.