Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 -

Eurovision 2016: Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ θα τραγουδήσει το νέο του single σε μια εμφάνιση-έκπληξη



Μια έκπληξη επιφύλαξαν στους θαυμαστές του θεσμού οι Σουηδοί διοργανωτές της φετινής Eurovision, καθώς ανακοίνωσαν πως στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού στη Στοκχόλμη, το ερχόμενο Σάββατο, θα εμφανιστεί στη σκηνή ο Αμερικανός σούπερ σταρ, Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision που ένας διεθνούς φήμης, μη διαγωνιζόμενος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στη σκηνή του δημοφιλούς διαγωνισμού.

Ο 35χρονος ποπ σταρ αναμένεται να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Can't Stop the Feeling», του οποίου συνθέτες και παραγωγοί είναι οι Σουηδοί Max Martin και Shellback.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός παραγωγός της φετινής Eurovision, Martin Osterdahl δήλωσε με ενθουσιασμό πως: «Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε έναν από τους καλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου. Αποτελεί τιμή και πηγή έμπνευσης για όλους μας».

Παρ' όλα αυτά την είδηση της εμφάνισης του Τιμπερλέικ δεν υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό όλοι οι θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως το νόημα της Eurovision είναι η εμφάνιση Ευρωπαίων καλλιτεχνών και όχι η προώθηση νέων τραγουδιών διάσημων καλλιτεχνών.