Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

νέο



Τράπεζες: Νέο ωράριο συναλλαγών με το κοινό

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΕΤ, σε συνέχεια της νέας Συλλογικής Σύμβασης με την ΟΤΟΕ, από την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, οι τράπεζες – μέλη της Ένωσης θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) τις ώρες 08.00-14.00



Το νέο ελληνικό «όπλο» του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πλέον ένα από τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου τένις. Όσο σκαρφαλώνει στην παγκόσμια κατάταξη τόσο αυξάνεται η δημοτικότητά του, ενώ πλέον ο Έλληνας τενίστας θα έχει και ρακέτα με το δικό του «στίγμα».



Τον Απρίλιο θα λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Ο Ερντογάν θα ήθελε να είναι έτοιμο πριν την μάχη των Δημοτικών Εκλογών τον Μάρτιο, αλλά η κατασκευαστική εταιρεία δεν του κάνει το χατήρι.

Σύμφωνα με την Hurriyet, το "Istanbul Airport" αναμένεται να είναι είναι επιχειρησιακά πλήρως λειτουργικό πριν από την 7η Απρίλιου.



Το 50% των Βρετανών θέλει νέο δημοψήφισμα για το Brexit

Το 50% των Βρετανών –έναντι ενός 40%– τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου οι πολίτες να επιλέξουν αν θέλουν η χώρα να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Μοσκοβισί: "Να συνοδεύσουμε την Ελλάδα στο δρόμο της επιτυχίας"

«Το θέμα είναι να συνοδεύσουμε την Ελλάδα στην οδό της επιτυχίας της», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στη σημερινή συνέδριαση του Eurogroup, όπου, όπως είπε, θα εξηγήσει το πλαίσιο της ενισχυμένης επιτήρησης για τη χώρα.



Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΔΕΔΔΗΕ

Ο καθηγητής Νίκος Χατζηαργυρίου επανεξελέγη πρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ από την γενική συνέλευση του μετόχου (ΔΕΗ), που συνεδρίασε σήμερα ενώ ο Αθανάσιος Μισδανίτης, οικονομολόγος, ως τώρα αντιπρόεδρος της εταιρείας, αναλαμβάνει αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και αναπληρών τον ελλείποντα Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ειδικότερα το ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής: