Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νίκος Βούτσης



Καζάνι που βράζει η Βουλή: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα διήρκησε αρκετές ώρες μέχρι να καταλήξουν σε αποτέλεσμα.



Η ανάπτυξη της χώρας απαιτεί την άμεση ανασύνταξη του κοινωνικού διαλόγου

Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) διοργάνωσε σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο της σύγκλησης της Ολομέλειάς της, συζήτηση με τους φορείς-μέλη της για την ανασύνταξη του θεσμοθετημένου κοινωνικού διαλόγου στη χώρα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υποβαθμίστηκε σημαντικά.



Ο πρόεδρος της Βουλής για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη

Την θλίψη του για την απώλεια της δημοσιογράφου, Ρίκας Βαγιάνη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.



Νίκος Βούτσης: Η ιστορία του γιου του που είναι στη φυλακή

Ο Βουτσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Μαρτίου 1951. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου και συμμετείχε στο αντιδικτατορικό κίνημα ως μέλος των Φοιτητικών Επιτροπών Αγώνα (ΦΕΑ) του ιδρύματος. Ήταν αντιπρόεδρος του πρώτου συμβουλίου της ΕΦΕΕ μετά τη Δικτατορία



Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νίκος Βούτσης

Εξιτήριο από το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας πήρε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων, μετά την επέμβαση αγγειοπλαστικής, στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα.



Αύριο αναμένεται το εξιτήριο για τον Νίκο Βούτση

Αύριο αναμένεται τελικά να πάρει εξιτήριο από την καρδιολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας όπου νοσηλεύεται αφού υποβλήθη σε αγγειοπλαστική ο Νίκος Βούτσης. 

Ο πρόεδρος της Βουλής υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και διενεργήθηκε αγγειοπλαστική με την τοποθέτηση ειδικού στεντ, την Δευτέρα.