Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Βάσια Τριφύλλη: Μου είπαν ότι δεν μπορώ να υιοθετήσω παιδί επειδή έχω καρκίνο και θα το κολλήσω



Η Βάσια Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων σχολίασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να υιοθετήσει την κόρη της, καθώς οι υπεύθυνοι δεν ήθελαν να προχωρήσει η διαδικασία.

Ειδικότερα, είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα πως «είχα αποφασίσει να μην κάνω παιδιά για προσωπικούς μου λόγους, γιατί δεν ήθελα. Όταν το αποφάσισα, βεβαίως, μου είπε η φύση “τώρα θέλεις να κάνεις παιδί; Άντε κυρά μου κάνε πιο κει”. Το λιγότερο, ας πούμε. Μετά λοιπόν έμαθα πως δεν μπορώ στα 40 και έπειτα. Όταν όμως λαχτάρισα να έχω ένα παιδί βρήκα αυτή την φάτσα μπροστά μου».

«Έψαχνα εγώ να βρω μια κοπέλα για να με βοηθάει και η φίλη μου μού έφερε την Βερόνικα. Ζούσε τότε η μαμά μου και την είχα και γω σαν πριγκηπέσσα για να μην πουν ότι δεν την περιποιούμαι και τα γνωστά τα ελληνικά τα σουσουδίστικα» πρόσθεσε η ηθοποιός με την υιοθετημένη της κόρη να εξηγεί πως «η υιοθεσία δεν έχει γίνει κανονικά στα χαρτιά, αυτό είναι το θέμα».

«Δεν έγινε γιατί δεν επιτρεπόταν. Ήταν καταπληκτικό. Μου είπα ότι, επειδή είχα καρκίνο, δεν μπορώ να πάρω παιδί γιατί θα το κολλήσω. Δεν πληρούσα δηλαδή τις προϋποθέσεις που ήθελαν αυτοί. Να παντρευτώ τώρα δα εγώ, στα καλά καθούμενα, για να υιοθετήσω ένα παιδί» συμπλήρωσε, επίσης, η Βάσια Τριφύλλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Η Βερόνικα δεν είχε άλλη θέση στη ζωή και στην καρδιά μου παρά μόνο έτσι, το παιδί μου».