Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας – Ένταση στον στίβο μάχης



Παρά τη βελτιωμένη απόδοση της Μπλε Ομάδας του Survivor η χθεσινή δεύτερη ήττα των Μαχητών έφερε και μία ακόμα υποψηφιότητα από την ομάδα τους με το όνομα του Rob James να είναι αυτό που αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις απόψε όμως θα μάθουμε και το όνομα του MVP της εβδομάδας. Ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη παίκτρια θα υποδείξει την 4η υποψηφιότητα η οποία μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα. Μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι η Δώρα και ο Rob James, όμως σύμφωνα με τους νέους κανόνες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να είναι του ίδιου φύλου.

Πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα και ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι που αύριο θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor;

Στον τρίτο αγώνα ασυλίας Διάσημοι και Μαχητές θα κοντραριστούν σώμα με σώμα και δεν θα λείψουν οι εντάσεις όπως φαίνεται και στο τρέιλερ. Πρωταγωνιστές της έντασης θα είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος από τους Διασήμους και ο Φάνης Μπολέτσης από τους Μαχητές. Αφορμή για να ξεσπάσει μεταξύ τους η κόντρα θα είναι μια φράση του πρώτου για την καταγωγή του όσο και ο τρόπος που πανηγυρίζει τις νίκες τους.

Ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια στον τρίτο αγώνα ασυλίας απόψε στις 21:00 στο Survivor;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα πάρει τη νίκη αναμένεται να είναι η Μπλε, δηλαδή οι Μαχητές.