Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

ΣΚΑΙ



Νανά Παλαιτσάκη: Μετέδιδα εκρήξεις με γκαζάκια στην Κυψέλη, από πίσω οι κυρίες της καθαριότητας έτριβαν τα τζάμια

Aναδρομή στην επαγγελματική της πορεία έκανε η Νανά Παλαιτσάκη,μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Τέρενς Κουίκ αλλά και τα ατελείωτα, σε διάρκεια, δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ.



H απάντηση της Φαίης Σκορδά για το μέλλον της στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε

Απάντησε η Φαίη Σκορδά στο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου περί αποχώρησής της από την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, με ενδεχόμενη αντικατάστασή της από τον Άρη Πορτοσάλτε.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» συνάντησε την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο με τη δημοσιογράφο να τη ρωτά για το τηλεοπτικό της μέλλον.



Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι – Τι λένε πριν την αναχώρησή τους

Έτοιμοι για τον Άγιο Δομίνικο είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπάινουν στο Survivor και που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα λίγο πριν ταξιδέψουν για να ενωθούν με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησαν στην εκπομπή «Fay’s Time».



Την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς: «Να πάει εκεί ένας που να ξέρει από οικονομικά»

Την κάθοδό του στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς. Η σχετική ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ο δημοσιογράφος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.



Αντώνης Κανάκης κατά Άρη Πορτοσάλτε και ΣΚΑΪ: «Ο σταθμός τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης»

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου αλλά και τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος έδωσε… ραντεβού με τον καλλιτέχνη στα δικαστήρια, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να κάνει μια ακόμα τοποθέτηση τόσο για τον δημοσιογράφο όσο και για τον ΣΚΑΪ.



Survivor: «Μπερδεμένα» τα spoilers για την αποψινή αποχώρηση – Ποιος παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο;

Αλέξης Παππάς και Φάνης Μπολέτσης αν και έχουν πολλά να τους χωρίζουν, βρήκαν το μοναδικό που συμφωνούν. Ποιο είναι αυτό; Το ότι και οι δύο παίκτες δεν μπορούν να καταλάβουν τον συλλογισμό του Άγγελου Γεωργουδάκη ο οποίος ζήτησε κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού στo Survivor από τους συμπαίκτες του, να ψηφίσουν εκείνον προς αποχώρηση και όχι τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.