Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 -

Στο χείλος του γκρεμού το MEGA - Οι εργαζόμενοι στο κανάλι ζητούν τα δεδουλευμένα μέσα από το δελτίο ειδήσεων



Οι εργαζόμενοι στο MEGA αναζητούν  εδώ και πολύ καιρό  απαντήσεις  για το πότε θα  πληρωθούν τα δεδουλευμένα και εξέφρασαν την ανησυχία τους μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού με επιστολή τους. 

Υπενθυμίζεται ότι, παρά το γεγονός ότι έχουν λάβει χώρα αρκετές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλέτυπος ΑΕ, δεν έχει βγει ακόμα «λευκός καπνός» για το αν οι μέτοχοι θα συμπράξουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Στην ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι του σταθμού, οι οποίοι είναι απλήρωτοι για αρκετό διάστημα, σημειώνουν ότι με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να εργάζονται απλήρωτοι, επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την ομαλή λειτουργία του καναλιού. Επίσης, ζητούν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA ανακοίνωσαν τα αιτήματά τους και μέσω του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. 

Η παρουσιάστρια του δελτίου, Λίνα Δρούγκα, προλόγισε την ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Κυρίες και κύριοι, θα παρακολουθήσουμε σε αυτό το σημείο το μήνυμα των δημοσιογράφων και των τεχνικών του MEGA που προχωρούν σε κινητοποιήσεις, δίνοντας παράλληλα τη μάχη της ενημέρωσης, ζητώντας να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους» και στη συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση της επιστολής των εργαζομένων.