Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Παντρεύτηκαν «κρυφά» στη Μάνη και έφυγαν πάνω σε άλογο (ΦΩΤΟ)



Ζευγάρι της σόουμπιζ παντρεύτηκε την Κυριακή (9/6) στο Λιμένι Αν. Μάνης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε έναν ρομαντικό γάμο. Μάλιστα, οι νεόνυμφοι έφυγαν από την εκκλησία πάνω σε άλογο. Ο λόγος για το μοντέλο Θοδωρή Θεοδωρόπουλο που γνωρίσαμε και από τη συμμετοχή του στο Survivor και την Ινδή σύντροφό του, Αllia Al Rufai. Το γεγονός έγινε γνωστό από τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι νεόνυμφοι στο ίνσταγκραμ (instagram).

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, ο Θ. Θεοδωρόπουλος είχε πει: «Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή φαντάζομαι ως την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας με ανθρώπους που αγαπώ(…) Ο γάμος μας προφανώς θα γίνει το καλοκαίρι».

Για τη σύντροφό του είχε δηλώσει: «Σίγουρα ήταν μια πρόκληση στην αρχή, αλλά και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις και να γνωρίζεις από κοντά έναν διαφορετικό πολιτισμό σαν αυτόν της Ινδίας. Παρ’ όλα αυτά, η ευρωπαϊκή πλευρά της Allia υπερισχύει της ινδικής, καθώς έχει καταγωγή και από την Αγγλία και έχει μεγαλώσει κυρίως με τα αγγλικά πρότυπα». Όσο για αυτό που τον έκανε να την ξεχωρίσει, ο Θ. Θεοδορόπουλος είπε: «Τα μάτια, λένε, είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Η καθαρότητα του βλέμματός της και η καλοσύνη της με έκαναν να την ερωτευτώ. Είναι ένας πολύ ευγενικός και σπάνιος άνθρωπος».

Με πληροφορίες από altsantiri.gr