Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Όσκαρ 2024: Τα ευτράπελα αλλά και τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν-Το ατύχημα της Emma Stone



Μερικά απρόοπτα έδωσαν το δικό τους χρώμα στα βραβεία Όσκαρ 2024 που πραγματοποιήθηκαν χθες.

 Πολλά ήταν αυτά που συνέβησαν στο κόκκινο χαλί των Oscar και στα after πάρτι που ακολούθησαν και δεν θα μάθουμε ποτέ. Ωστόσο, κάποιες στιγμές αποτυπώθηκαν από τις κάμερες.
 

Το φόρεμα της Έμμα Στόουν

Η νικήτρια του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, η Έμμα Στόουν αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα με το φόρεμά της, καθώς άνοιξε το εξωτερικό φερμουάρ και παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιο με ανοιχτό φερμουάρ…

Μάλιστα, η ίδια το χειρίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία, λέγοντας πως μάλλον το φερμουάρ έσπασε όταν η ίδια ζητωκραύγαζε στο τραγούδι «I am Just Ken» του Ryan Gosling.

Η τούμπα της Liza Koshy

Η ηθοποιός και τηλεπερσόνα Liza Koshy εντυπωσίασε με μια εκθαμβωτική κατακόκκινη τουαλέτα. Ωστόσο, μόλις περπάτησε στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο του κόκκινου χαλιού για να ποζάρει με το φόρεμά της και να δείξει στους φωτογράφους τη μοναδική δημιουργία γλίστρησε και βρέθηκε φαρδιά πλατιά πάνω στο κόκκινο χαλί.

 

Τα φρύδια του Ράιαν Γκόσλινγκ

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στα φρύδια του Ράιαν Γκόσλινγκ, που ξεσήκωσε το κοινό του Dolby Theater με την ερμηνεία του «I am Just Ken», καθώς μπροστά στον φωτογραφικό φακό απέκτησαν τη δικής τους… οντότητα.